INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Scenariul unui virusolog german demontează toată strategia de pe continent: „Sunt convins că abia atunci vom putea începe meciurile”

Stadioane goale în Germania și aproape pe tot continentul
Stadioane goale în Germania și aproape pe tot continentul

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 17:31

Jonas Schmidt-Chanasit, virusolog la Institutul Bernhard Nocht din Hamburg, spune că scenariul prin care am avea din nou fotbal în acest an nu pare realizabil.

„Nu este realist să fie terminat sezonul când vedem situaţia din Europa şi ce va trebui să mai înfruntăm. Chiar dacă nu suntem afectaţi grav, asta nu înseamnă că fotbalul s-ar putea relua. Pentru că asta ar putea înrăutăţi din nou situaţia. 

Nu cred că putem începe să vorbim despre meciuri jucate în aprilie. Nici cu porţile închise, pentru că există posibilitatea ca oamenii să se strângă în casele lor să se uite la meciuri. Sunt convins că vom putea începe meciurile abia anul viitor”, a spus Jonas Schmidt-Chanasit.

Campionatele europene sunt întrerupte până când situația de pe continent se va remedia. Vezi AICI care e situația: UPDATE Harta fotbalului oprit de coronavirus » Se mai joacă doar în DOUĂ campionate: ce meciuri se văd în România.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  20 Martie 2020, 23:13

Arunca *** o prostie si gspeul o si ia din zbor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  20 Martie 2020, 20:44
Postat de randoom...___ pe 20 Martie 2020, 20:27

Steaua nu are probleme financiare,vitanul ta barzesti si cfr sunt in pragul desfiintari in orice secunda.

Aha! :))

randoom...___
randoom...___  •  20 Martie 2020, 20:27
Postat de Cosmin Petru Ardelean pe 20 Martie 2020, 19:48

Wa taci wa oaie si du te pe popesti leordeni, ca ti se desfiinteaza fcsb ul

Steaua nu are probleme financiare,vitanul ta barzesti si cfr sunt in pragul desfiintari in orice secunda.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează