INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Scene ȘOCANTE în Argentina! Un jucător de 25 de ani a fost înjunghiat în plină stradă de un alt fotbalist

FOTO: Marca
FOTO: Marca

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 09:58

Portarul Facundo Espindola, 25 de ani, a fost ucis pe stradă, în Buenos Aires, iar unul dintre cei doi suspecți arestați de poliție este tot fotbalist.

Potrivit Marca, fapta s-a petrecut la ora 06:30 dimineață, ora Argentinei, când între două grupuri a început o ceartă, în fața unui bar. La un moment dat, unul dintre bărbați a scos un cuțit și l-a înjunghiat în torace pe Espindola, care a murit pe loc.

Arma crimei a fost găsită în apropierea locului unde s-a produs incidentul. Pentru moment nu se cunosc motivele. Poliția a arestat doi bărbați care se aflau într-o mașină cu urme de sânge. 

Facundo Espindola era portar și și-a făcut junioratul la River Plate și Lanus. În ultimul an a jucat la Atletico Uruguay de Entre Rios, în Liga a 4-a din Argentina.

Nahuel Oviedo, unul dintre cei arestați, e tot fotbalist. Tocmai revenise sâmbătă pe teren după o ruptură de ligamente, și era legitimat la Club Atletico San Telmo, din Liga a 3-a din Argentina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close