INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMERICA DE SUD

Scene șocante în Columbia! Un jucător a fost ucis de gloanțe, într-o crimă pasională

Alejandro Peñaranda Trujillo // Foto: twitter.com/futbolsapiens
Alejandro Peñaranda Trujillo // Foto: twitter.com/futbolsapiens

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 11:53

Alejandro Peñaranda Trujillo se afla la o petrecere, când un individ a pătruns în curtea casei, a întrebat de o femeie, apoi a început să tragă. Fotbalistul de la Cortuluá a murit la spital.

În Columbia, mergi la petrecere și nu te mai întorci. Alejandro Peñaranda Trujillo avea 24 de ani. Juca la Cortuluá, în liga a doua, împrumutat de la América de Cali. Era la un party cu mai mulți colegi, invitat de Christian Borja, un fost coechipier care se întorsese acasă după o jumătate de sezon la Toluca, în Mexic.

Generalul Hugo Casos, comandantul poliției din Cali (orașul cu cea mai mare rată a criminalității din Columbia), a povestit ce s-a întâmplat: ”La 40 de minute după miezul nopții, un individ a apărut în fața casei, întrebând de o femeie. Câteva secunde mai târziu, a sărit poarta și a început să tragă în tineri”.

Trujillo a căzut primul. Heisen Hower Izquierdo, 23 de ani, a fost al doilea. Ambii au ajuns la spital. Doar ultimul a supraviețuit.  ”Primele date ale investigației arată că atacul a fost îndreptat împotriva lui Alejandro și a lui Heissen. Credem că a fost o crimă pasională”.

Pentru găsirea asasinului, autoritățile oferă o recompensă de 10 milioane de pesos, aproximativ 3.500 de dolari.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iunie 2018, 15:32

A mai fost un fotbalist columbian ce a jucat la CM*94. Un fundas cazut si el din cauza unui suporter fanatic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează