INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scene terifiante în vestiarul arbitrilor după Chelsea - Manchester United 2-3: ”O să-ţi rup picioarele!”

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 20:57

”Centralul” Mark Clattenburg (37 de ani) a scris în raportul său că oficialii albaştrilor au dat buzna peste el în cabină şi că mijlocaşul Obi-Mikel l-a ameninţat


Anglia e în aşteptarea un nou "şoc" Chelsea - Man. United, programat azi, în Cupa Ligii. Dar scandalul rasist declanşat la "turnirul" de duminică ţine în continuare prima pagină a ziarelor britanice. Daily Mirror a publicat ieri detalii din raportul arbitrului Mark Clattenburg, acuzat de Chelsea că i-a jignit doi jucători: pe Obi-Mikel şi un spaniol, despre care unii susţin că ar fi Mata, alţii Torres.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"Centralul" ar fi scris negru pe alb că după derby-ul încheiat cu victoria lui United, 3-2, vestiarul său a fost luat cu asalt de oficialii lui Chelsea şi de Obi-Mikel. "Parcă asistam la o încăierare într-un pub de cartier", a povestit un martor ocular. Iar cînd Clattenburg a refuzat să admită că l-a agresat rasial, mijlocaşul nigerian i-ar fi strigat "o să-ţi rup picioarele!". Inclusiv John Terry, căpitanul lui Chelsea suspendat el însuşi pentru rasism, s-ar fi aflat în grupul care a făcut presiuni asupra arbitrilor.

Clattenburg n-a fost oprit de la delegări, deşi golul care a decis derby-ul a venit ca urmare a unei grave erori de arbitraj. Respectiv un ofsaid la marcatorul Hernandez rămas nesemnalizat. Federaţia l-a trecut însă pe lista de aşteptare pentru etapa de campionat din week-end.

Sfîrşitul carierei?!
Anchetat deja de federaţie, Mark Clattenburg a intrat şi în vizorul poliţiei. Asociaţia Avocaţilor de Culoare a denunţat incidentul de pe Stamford Bridge drept "ofensă rasială în formă agravată", iar autorităţile trebuie să stabilească acum în ce măsură se poate vorbi despre o infracţiune. "Ar putea fi sfîrşitul carierei lui Clattenburg în arbitraj dacă e găsit vinovat", susţine Daily Mirror.

4 jucători ai lui Chelsea s-au declarat gata să depună mărturie împotriva arbitrului Mark Clattenburg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
spivak
spivak  •  31 Octombrie 2012, 12:05

În Anglia când te enervezi pe careva îl acuzi de rasism ca la noi de securism. Nişte ţigani!

tchumatu
tchumatu  •  31 Octombrie 2012, 08:25

Un autogol, un gol din offside, un rosu ce trebuia sa fie de fapt rosu pentru adversar (daca se judeca in aceeasi maniera ca rosul lui Ivanovic)... Cineva la aranjeaza tare bine, si e greu de crezut ca e cineva din ceruri. Mai degraba cineva mai pamantean, cineva cu apelativul Slur. Cunts...

aruabuans
aruabuans  •  31 Octombrie 2012, 04:07
Postat de lupopa pe 31 Octombrie 2012, 02:35

nu inteleg dece tota lumea il acuza pe el la golu din offside a lui hernadez , cand toata vina o are tusieru el nu avea cum sa vada , si sincer ma indoiesc in legtura cu scandalu rasist , sa se faca cercetari si sa fie pedepsit daca ii adevarat , la fel si jucatori si oficiali care au intrat in cabina arbitrilor .

Golu, tusieru, scandalu=4 clase , te bate Romana.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează