INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ST. PAULI - SCHALKE 04, AZI, 21:30, EUROSPORT 2

Schalke începe epoca post-Magath azi, pe Eurosport 2

Ralf Rangnick, antrenorul lui Schalke
Ralf Rangnick, antrenorul lui Schalke

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 17:53

Astăzi, de la 21:30, Eurosport 2 transmite în direct şi în exclusivitate meciul care deschide etapa a 28-a din Bundesliga, SANKT PAULI – SCHALKE 04.

Beneficiind de înteruperea campionatului pentru meciurile echipelor naţionale, Ralf Rangnick a avut timp să-şi pregătească revenirea pe banca lui Schalke timp de două săptămâni. Debutul şi-l va face la Hamburg, contra lui Sankt Pauli, în faţa căreia Schalke n-a pierdut în ultimele şase întâlniri (patru victorii şi două remize). Rangnick este cel mai de succes antrenor din istoria formaţiei din Gelsenkirchen, având o medie de 1,98 puncte câştigate pe meci.

Deşi existau temeri că Raul ar putea părăsi echipa după demiterea lui Magath, spaniolul a pus lucrurile la punct: „N-am semnat un contract cu Felix Magath, ci cu Schalke 04. Voi sta aici până în 2012”.

Gazdele trec printr-o perioadă neagră, având cinci înfrângeri consecutive (cu Dortmund, Hannover, Nurnberg, Stuttgart şi Frankfurt), iar directorul sportiv Helmut Schule a stabilit un obiectiv de 9 puncte în cele 7 etape rămase pentru supravieţuirea în prima ligă. Antrenorul Holger Stanislawski a făcut un apel la unitate, cerând ca toţi cei asociaţi cu clubul să îmbrace noile pulovere pe care este scris mesajul „Un club, o echipă, un obiectiv: 1.Bundesliga”. Şi a insistat: „Dacă există cineva care refuză să-l poarte, mă voi ocupa personal să-i trag un şut un fund”.

Absenţe importante şi de o parte şi de alta: Huntelaar, Charisteas, Moritz, Pander, Hoogland şi Kenia la Schalke, Zambrano, Rothenbach, Oczipka, Morena, Volz şi posibil Boll la St. Pauli.

Transmisiile exclusive din Bundesliga vor continua pe Eurosport 2 sâmbătă cu meciurile BORUSSIA DORTMUND – HANNOVER 96 (16:30), BAYERN MUNCHEN – BORUSSIA MONCHENGLADBACH (18:30) şi TSV HOFFENHEIM – HAMBURGER SV (19:30).
Duminică, Eurosport 2 va difuza în direct partidele FC KOLN – FC NURNBERG (16:30) şi VfL WOLFSBURG – EINTRACHT FRANKFURT (18:30). Runda se va încheia de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.

Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rapidwin
rapidwin  •  01 Aprilie 2011, 18:25

Forza Schalke cea mai iubita echipa din Germania . Foarte multi nu stiu ca Bayern este abia a 3 a echipa ca numar de suporteri in Germania . Cele mai iubite : Schalke 04 si Borussia Dortmund . Pentru cei ce nu stiu, Schalke a fost echipa favorita a lui Adolf Hitler !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează