INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Schimb incredibil în Serie A! Acord între Juventus și AC Milan: Higuain merge pe San Siro » Pe cine aduc torinezii

FOTO: După Juventus și Napoli, Gonzalo Higuain va juca și la AC Milan // FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: După Juventus și Napoli, Gonzalo Higuain va juca și la AC Milan // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 11:35

Juventus și AC Milan pregătesc transferuri spectaculoase. Atacantul argentinian Gonzalo Higuain, 30 de ani, ar urma să fie împrumutat la rossoneri un an, cu drept de cumpărare, (18+36 milioane de euro), iar fundașul italian Leonardo Bonucci, 31 de ani, se va întoarce la Juventus, la schimb cu fundașul italian Mattia Caldara, 24 de ani.

Afacerea verii plănuită între Juventus și Milan a ajuns la ultimele detalii. Campioana Italiei se va despărți de Higuaín, care nu mai intră în planurile lui Allegri după venirea lui Ronaldo. S-au înțeles azi-noapte, la capătul a patru ore de negocieri, să-l împrumute pe argentinian un sezon, rossonerii având apoi drept de cumpărare definitivă. 18 milioane de euro acum și 36 de milioane în vara viitoare, cu 40% mai puțin față de prețul plătit de piemontezi pentru a-l lua de la Napoli în 2016! Mai rămâne ca Pipita s-ajungă la un acord privind salariul, acesta câștigând 7,5 milioane de euro anual la Torino, până în 2020. Milan i-ar da aceiași bani în total, însă până în 2022!

Schimb la 35-40 milioane

În paralel, cluburile au bătut palma pentru un schimb, la aceeași paritate, în defensivă. Bonucci ar trebui să revină după doar o stagiune în bianconero, uitând de clinciurile cu Allegri, iar pe San Siro va merge Caldara, nu Rugani, achiziționat de Juve de la Atalanta. Ambii evaluați la sume între 35 și 40 de milioane de euro.

Rugani nu mai pleacă

Cedându-l pe Caldara, Allegri l-a blocat practic pe Rugani, o alternativă la titularii din defensivă. Stoperul era intens curtat de Chelsea, care își va lua totodată gândul și de la Higuaín. Tabloidele britanice susțin că Sarri s-ar reorienta acum și ar vrea să-și completeze ofensiva cu Lewandowski. Polonezul aflat și pe lista lui Real Madrid nu mai vrea să continue cu Bayern, deși noul antrenor Niko Kovaci se opune ferm transferului său.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adrix10
adrix10  •  31 Iulie 2018, 17:35
Postat de pma77 pe 31 Iulie 2018, 12:57

Il da imprumut pe grasun dupa ce au dat pe el 90 de milioane de euro..au facut super afacere :)

trebuie cedat ori Higuain ori Dybala din cauza fair-play-ului financiar si nu cred ca e o decizie greu de luat daca e sa ii analizam in detaliu pe cei 2. Higuain si-a scos lejer banii de cand a venit la Juve, cele 40 de goluri marcate de el au fost esentiale in lupta pentru Serie A si fazele eliminatorii din UCL. Banii astia care vin de la Milan (daca se va face transferul) sunt un bonus iar destinatia e mai mult decat perfecta (rossonerii nu joaca nimic de ani buni, nu cred ca se va schimba ceva in sezonul care urmeaza :)))))) )

pma77
pma77  •  31 Iulie 2018, 12:57

Il da imprumut pe grasun dupa ce au dat pe el 90 de milioane de euro..au facut super afacere :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează