INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Schimbare la Real Madrid după umilința cu Barcelona: a fost dat afară și înlocuit cu Raul Gonzalez!

Raul Gonzalez
Raul Gonzalez

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 23:08

Nu e liniște la Real Madrid după eșecul drastic suferit în fața Barcelonei, 0-3, în returul semifinalelor Cupei Spaniei.

Tensiunile de la echipa madrilenă s-au extins și la nivelul echipelor de copii și juniori, unde Alvaro Benito Villar, 42 de ani, antrenorul echipei de juniori B, a fost demis și înlocuit cu legendarul Raul Gonzalez, 41 de ani. 

Alvaro Benito, antrenor și colaborator la 4 emisiuni TV, a făcut o serie de remarci agresive după înfrângerea cu Barcelona. La postul Carrusel Deportivo, acesta a declarat fără menajamente că „problema la Real e că are jucători precum Casemiro, care n-ar trebui să joace niciun minut, la fel ca Toni Kroos. Cei de la Real să fie supărați pentru că au făcut praf un meci important. Deși au avut multe ocazii, n-au reușit să înscrie nici măcar o dată”.

Același Alvaro Benito l-a lăudat pe Vinicius Junior, despre care a spus că e o „adevărată binecuvântare și destabilizează apărările adverse”, însă declarațiile negative nu au rămas netaxate de club, care au decis să-l înlocuiască cu legendarul Raul Gonzalez.


Alvaro Benito

Marca.com a dat asigurări joi seara că Raul Gonzalez va prelua echipa de la Alvaro Benito și va sta pe bancă începând de duminică, la meciul cu Leganes.

În clasamentul juniorilor B, Real Madrid e pe locul 2, la un punct de Atletico Madrid și cu un meci mai puțin.

Vezi și: Ramos a urlat la coechiperii săi pe teren: „Haideți! Să nu ne dea șase!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
2499099983496085
Cristian Constantin  •  01 Martie 2019, 09:00

Postul de radio e cadena ser si emisiunea se numeste carusel deportivo .ar fi bine sa va informati inainte sa scrieti prostii

fibra
fibra  •  01 Martie 2019, 08:54

Cand vad ce "isteti" sunteti ma ingrozesc de nivelul de pe meleagurile astea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close