INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL Omul care a marcat o eră pleacă de la Liverpool: „Îmi strâng laptopul și părăsesc biroul”

Michael Edwards, stânga, alături de Jurgen Klopp
Michael Edwards, stânga, alături de Jurgen Klopp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 19:38 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 19:53

Michael Edwards, 42 de ani, directorul sportiv al lui Liverpool, se va despărți de „cormorani” la finalul anului, când contractul lui se încheie. Va fi înlocuit de asistentul Julian Ward.

Edwards s-a alăturat inițial „cormoranilor” în 2011 și a ajutat echipa lui Jugen Klopp să câștige Liga Campionilor în 2019 și primul titlu în Premier League (2020) după 30 de ani! 

Carvajal dezvăluie la ce alimente a renunțat pentru a nu se mai accidenta des: „E simplu”
REAL MADRID
Carvajal dezvăluie la ce alimente a renunțat pentru a nu se mai accidenta des: „E simplu”

Liverpool schimbă directorul sportiv

Din vara anului 2022, Michael Edwards va fi înlocuit de asistentul lui, Julian Ward. Informația e oficială și a fost confirmată de site-ul celor de la Liverpool

Proprietarii clubului, reprezentanții Fenway Sports Group, au încercat să-l facă să se răzgândească pe Edwards, însă acesta nu a putut fi întors din drum, informează Sky Sports.

Este o eră în sine. Să fiu parte din acest club a fost un privilegiu. Toate lucrurile bune au însă și un sfârșit, iar eu tocmai mi-am încheiat ultima fereastră de vară ca director sportiv la Liverpool. Nu-mi rămâne decât să-mi strâng laptopul și să părăsesc biroul la momentul potrivit
Michael Edwards

Michael Edwards a avut un rol eșențial în aducerea superstarurilor Virgil van Dijk, Mo Salah, Alisson și Sadio Mane. Tot în perioada lui, Liverpool l-a convins pe Jurgen Klopp să preia echipa - asta se întâmpla în 2015.

Omul care a marcat o eră pleacă de la Liverpool: „Îmi strâng laptopul și părăsesc biroul”
Julian Ward va fi noul director sportiv al lui Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Acuzații de amploare despre Bundesliga: „Eram obligat să iau 10 pastile la antrenamente!”

Halucinant! O fotbalistă de la PSG, bătută cu ranga! Agresorii, plătiți de o colegă care voia să-i ia locul în primul „11” » Poliția a arestat-o

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează