INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERE

Scholes a renuntat la Mondial pentru a antrena în Florida

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Se poate şi aşa. Mijlocaşul lui Manchester United, Paul Scholes, a refuzat invitaţia selecţionerului Fabio Capello de a merge cu "naţionala" Angliei la Mondialul din Africa de Sud pentru plăcerea de a antrena copii şi adolescenţi în Statele Unite.

 

În timp ce Rooney şi ceilalţi jucători selecţionaţi vor pregăti meciul din grupă cu Algeria, programat pe 18 iunie, mijlocaşul lui Manchester United se va afla la Orlando în Florida. Acolo, timp de 4 zile, el va lucra cu elevi cu vîrste cuprinse între 8 şi 18 ani. Aceştia au plătit cîte 449 de dolari fiecare pentru a fi antrenaţi de Scholes.

Jucătorul lui United are 35 de ani şi 66 de selecţii în reprezentativa Angliei, ultima la Euro 2004. Apoi a renunţat la cariera internaţională, dar selecţionerul Fabio Capello a sperat pînă-n ultima clipă că va reuşi să-l întoarcă din drum.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  14 Mai 2010, 00:09
Postat de duckzila pe 13 Mai 2010, 17:06

era mai frumos daca mergea pe gratis...dar ma rog...

da tu chiar credeai ca scholes nu se duce la mondial pentru a castiga cei 449 de dolari de la cativa copii?? o fi criza da nici chiar asa :))

duckzila
duckzila  •  13 Mai 2010, 17:06

era mai frumos daca mergea pe gratis...dar ma rog...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează