INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scrisoarea emoționantă a lui Mourinho pentru un suporter al lui United în vârstă de 94 de ani

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:05

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, i-a trimis o scrisoare unui suporter în vârstă de 94 de ani. Fredrick Schofield a suferit recent un accident vascular cerebral și se află în recuperare.

Mourinho a luat legătura cu suporterul după ce a auzit despre povestea lui şi a ţinut să îi mulţumească pentru ataşamentul faţă de echipa "diavolilor roşii".

"Am fost recent informați despre toată dedicaţia dumneavoastră faţă de Manchester United.

Am vrut doar să vă scriu pentru a vă mulțumi pentru sprijinul, loialitatea și devotamentul arătat față de club. Entuziasmul fanilor continuă să mă uimească.

Am înțeles că ați avut recent o perioadă dificilă, dar sper că vă ajută să știți că eu şi jucătorii ne gândim la dumneavoastră"

Decizia lui Mourinho este una surprinzătoare, tehnicianul lusitan fiind adesea criticat pentru comportamentul său rece.

În vârstă de 55 de ani, Jose Mourinho a fost numit la conducerea tehnică a lui Manchester United în mai 2016. Tehnicianul portughez şi-a prelungit recent contractul cu formaţia de pe Old Trafford până în iulie 2020.

3trofee a câştigat Jose Mourinho ca antrenor al lui Manchester United: Cupa Ligii Angliei, Supercupa Angliei şi Europa League

sursa: dailymail.co.uk 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close