INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - ZORIA 1-0

Scurtcircuit! Pogba a primit instrucțiuni tactice greșite înaintea meciului, iar Mourinho și-a vărsat nervii pe videoanalist

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 00:00

Până și Zoria Lugansk i-a dat bătăi de cap lui Man. United. Și nu doar în cele 90 de minute de joc.

Înaintea fluierului de start, Paul Pogba a reacționat extrem de confuz la indicațiile tactice primite. Iar managerul Jose Mourinho și-a vărsat nervii pe videoanalistul Giovanni Cerra, cel care i le furnizase.

"Era vorba despre fazele fixe, despre organizare. Zoria a schimbat echipa în ultimul moment și Paul era un pic nedumerit", a încercat Mourinho să salveze cumva situația la conferința de presă, înainte de a trimite o săgeată către staff-ul său: "Vreau ca asistenții mei să aibă grijă de toate detaliile".

Ibra l-a egalat pe Mutu

Man. United a devenit joi al 7-lea club pentru care Zlatan Ibrahimovici (foto) marchează în cupele europene. Celelalte sunt Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan și PSG. Suedezul i-a egalat astfel în fruntea acestui top pe norvegianul Carew și pe Adi Mutu, care a punctat pentru Dinamo, Inter, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina și Petrolul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează