INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Se destramă echipa după sezonul asta? Antrenorul și 6 jucători pot pleca în vară

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 13:19

Napoli riscă să piardă câțiva titulari dacă antrenorul Maurizio Sarri pleacă. Mertens și Jorginho ar putea ajunge în Anglia, Hysaj la fel, în dubiu fiind Zielinski, Mario Rui și Tonelli. În atac va veni Aspas sau Ferreyra.

Ratarea titlului amenință cu producerea unei revoluții la Napoli. Tot mai probabila despărțire de Sarri ar duce și la spargerea găștii fidele antrenorului care a creat un stil la echipa azzurra. Gazzetta dello Sport dezvăluie că mai mulți titulari sau jucători importanți sunt pe picior de plecare, președintele De Laurentiis încercând să facă bani în vară. Începând cu Mertens și Jorginho, iar Hysaj, Zielinski, Mario Rui și Tonelli completând lista.

Pep după Jorginho

Belgianul Mertens , pe care Sarri l-a inventat atacant și l-a făcut golgheter, trebuie să-i lase locul lui Milik. Clauza de doar 28 de milioane de euro va fi ușor de achitat de cluburi din Premier League, cu Manchester United favorită.

Tot în Regat s-ar putea transfera Jorginho, un regista cotat la 40 de milioane E de Napoli și curtat de Man. City. La fel, Anglia l-ar putea atrage pe albanezul Hysaj, cu 50 de milioane clauză valabilă exclusiv în afara Italiei.

Polonezul blocat

Cotidianul roz susține că dintre cei cu viitorul incert, Zielinski ar fi considerat netransferabil de patron, deci n-ar accepta negocieri. Ceilalți depind de noul tehnician și de sistemul de joc. Napoli vizează întărirea în față, cu două piste deja abordate, Aspas (Celta) și Ferreyra (Șahtior), iar ca alternativă Jahanbakhsh (Alkmaar). 

86 de puncteeste recordul punctelor obținute de Sarri cu Napoli în sezonul trecut. Cu unu mai mult decât în actuala Serie A, cu două etape rămase 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  09 Mai 2018, 13:42

Jucatorii au pierdut campionatul,am mai vazut asta si in alta parte unde fotbalul e bambilici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează