CAMPIONATE  ·  AC MILAN

Se încheie o eră! După 20 de ani, AC Milan face o schimbare fundamentală

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT Marti, 13 Februarie 2018

După rezilierea contractului cu Adidas, AC Milan a anunțat luni printr-un comunicat oficial postat pe site-ul oficial al clubului semnarea unui parteneriat cu Puma. Noul producător, tot german, le va face echipamente milanezilor în următorii 10 ani.

În luna octombrie, rossonerii au decis de comun acord cu cei de la Adidas să rezilieze contractul la finalul sezonului, după o colaborare de 20 de ani. Îmbrăcați în echipamentele de la Adidas, Milan a câștigat 12 trofee, printre care două UEFA Champions League.

Dacă Adidas îî sponsoriza anual cu aproape 20 de milioane de euro, cei de la Puma le vor oferi o sumă mai mică, 12 milioane de euro, care însă poate crește prin bonusurile stabilite în contract.

Bjørn Gulden, director executiv al Puma, s-a declarat încântat de această colaborare.

“Suntem încântați de acest parteneriat. AC Milan este unul dintre cele mai de succes cluburi din istoria fotbalului, cu fani în toată lumea și cu o echipă care arată adevăratul spirit al fotbalului. Personal, consider că tricoul rossonero este unul dintre cele mai emblematice tricouri din fotbal. Ne dorim ca acest club legendar să scrie un nou capitol alături de Puma”.Simona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1