INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Se întîmplă în Germania » Un portar a fost internat pentru epuizare mentală :S

Markus Miller
Markus Miller

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 16:13

Portarul de rezervă al echipei de primă ligă din Germania Hannover 96, Markus Miller, a anunţat, că a fost internat pentru a se trata de epuizare mentală, devenind indisponibil pe termen nelimitat, informează AFP.

Portarul în vîrstă de 29 de ani a fost spitalizat într-o clinică privată, unde va urma o psihoterapie intensivă. Clubul german şi-a anunţat întreaga susţinere pentru jucătorul său, a cărui internare survine la aproape doi ani de la sinuciderea unui alt portar al grupării, Robert Enke.

Asta vine după ce, acum cîteva zile internaţionalul peruan Paolo Guerrero s-a accidentat deunăzi în timpul zborului pe care-l efectua cu Hamburger SV în Elveţia, pentru un meci amical. La plecarea din Germania era bine mersi, iar la aterizarea pe aeroportul din Zurich avea dureri cumplite de spate! "Ştiţi că Paolo are teamă de avion. Ei bine, în timpul zborului, am pierdut la un moment dat din altitudine şi de atunci a devenit atît de tensionat încît a făcut contractură musculară", a povestit antrenorul Michael Oening.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fcbm
fcbm  •  06 Septembrie 2011, 23:55

Hannover are si mult ghinion cu portarii...acum 2-3 ani Robert Enke s-a sinucis..din alte cauze...

dejoc
dejoc  •  06 Septembrie 2011, 16:39

Asa si ? Macar cluburile au grija de starea de sanatate a jucatorilor lor, nimic senzational in stirea asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează