INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / INTER - JUVENTUS 1-2

Se joacă

Articol de - Publicat duminica, 23 martie 2008 00:00

Interul lui Chivu a pierdut derby-ul cu Juve şi lupta pentru titlu e din nou deschisă

Seară amară pentru Inter şi pentru Cristi Chivu. Înfrîngere în derby-ul cu Juve, prima acasă în acest campionat, iar duelul pentru titlu e practic relansat. Roma, 2-1 cu Empoli, s-a apropiat la doar 4 puncte.

Interul lui Chivu a pierdut derby-ul cu Juve şi lupta pentru titlu e din nou deschisă

Seară amară pentru Inter şi pentru Cristi Chivu. Înfrîngere în derby-ul cu Juve, prima acasă în acest campionat, iar duelul pentru titlu e practic relansat. Roma, 2-1 cu Empoli, s-a apropiat la doar 4 puncte.

Şi ce bine începuse Inter. În secunda 30 putea deschide scorul, dar "tricolorul" a ratat întîlnirea cu balonul la centrarea lui Maicon. Da, Chivu, pentru că antrenorul Roberto Mancini l-a pus de data aceasta mijlocaş-stînga, oferindu-i astfel posibilitatea de a veni deseori în ofensivă. Oaspeţii au răspuns imediat, cu reluarea lui Del Piero. Treptat însă, nerazzurrii au trecut la cîrma jocului, iar Burdisso şi Stankovici au avut şansa lui 1-0 în aceeaşi fază. Primul a reluat însă defectuos, iar sîrbul a trimis balonul în bară (19).

Emoţii cu Chivu
Următoarea ocazie i-a aparţinut lui Chivu. Lovitură liberă de la 32 de metri, şut excelent, la rădăcina barei, însă Buffon s-a întins şi a respins. "Tricolorul" ne-a dat şi emoţii. În minutul 42, în urma unui contact cu un adversar, a căzut pe umărul stîng, cel luxat. S-a resimţit preţ de cîteva zeci de secunde, dar şi-a revenit şi a continuat. Repriza avea să se încheie cu o nouă intervenţie bună a lui Buffon, la "directa" lui Ibrahimovici, şi cu şansa lui Sissoko la cealaltă poartă.

Ofsaid la Camoranesi!
Şoc pentru Inter la reluare. În ofsaid la lansarea lui Chiellini, Camoranesi a preluat şi a marcat pentru 1-0. Gol neregulamentar, care avea să dea peste cap tot mecanismul Interului. Urmarea? Încă un gol încasat. Trezeguet, la o gafă a nefericitului Burdisso: 0-2. Ulterior, Juve a avut suficiente ocazii de a-şi mări avantajul, dar le-a irosit. Şi cum se întîmplă de multe ori, a punctat Inter: Maniche, din centrarea lui Balotelli, care tocmai intrase în locul lui Chivu. Şi aşa s-a terminat.

INTER - JUVENTUS 1-2

(Maniche 83 - Camoranesi 49, Trezeguet 63)

INTER: Julio Cesar - Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell - J. Zanetti, Stankovici, Chivu (83 Balotelli) - Jimenez (52 Suazo) - Ibrahimovici, Cruz (64 Maniche). Antr. R. Mancini

JUVE: Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Salihamidzici, Sissoko, Camoranesi, Nedved (86 Nocerino) - Del Piero, Trezeguet (82 Iaquinta). Antr. C. Ranieri
A arbitrat Stefano Farina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  23 Martie 2008, 14:40

n-au cum sa piarda titlul cei de la Inter. 4pcte in 8 etape sunt greu de pierdut. Era inevitabil sa nu apara si o perioada mai slaba dupa atata dominare categorica in Italia. @Florin piersic jr: ce inseamna la tine pomanagii pisi ? cand iei gol din offsaid ? sau cand joci in inferioritate numerica din 2 in 2 meciuri ? :))

 •  23 Martie 2008, 12:44

FORZA JUVE! MEREU ALATURI DE VOI!

 •  23 Martie 2008, 10:44

forzza juve!!! mereu aproape forzza bianconeri!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează