INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Se luptă la titlu în Spania, dar nu e de acord cu Balonul de Aur acordat lui Modric: "Messi e cu cel puțin cu un pas în față"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 18:46

Spaniolul Pablo Macin (43 de ani), omul de pe banca celor de la Sevilla, nu crede că Luka Modric este un câștigător meritoriu.

"Pentru mine, Luka Modric nu este cel mai bun fotbalist din lume. Sunt jucători net superiori. Messi, spre exemplu, este cu cel puțin un pas înaintea lui. Și nu este singurul", a declarat Macin potrivit marca.es.

Pablo Macin a vorbit și despre obiectivele îndrăznețe pe care le are pe banca andaluzilor: "Am aceleași gânduri ca în prima zi în care am sosit aici. Vreau să construiesc o echipă competitivă cu care să mă bat pe toate fronturile. Vrem să mergem în Liga Campionilor sezonul viitor. Dacă nu facem asta, sezonul va fi unul prost".

Sevilla ocupă poziția secundă în Spania, cu 27 de puncte, la o singură lungime distanță de liderul Barcelona.

Vezi și: 

L-a băgat pe Cristi Ganea titular, iar a doua zi a fost demis » Situație incertă la Bilbao

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
368023036732853
Iuga Mircea  •  05 Decembrie 2018, 07:47

Modrici nu e cel mai bun,e Messi. Trofeul e pentru un fotbalist, nu ptr. echipă,luat individual Messi e cel mai bun:dă goluri,dă pase filtrante f. bune, dă asisturi,pe cînd Modrici dă multe pase gresite si dă gol foarte rar. Messi a fost nedreptătit!!!!!!!!!

rikiriki365
rikiriki365  •  04 Decembrie 2018, 21:43

Messi este cel mai bun din toate timpurile, dar anul trecut Modric a fost formidabil. Deci, a merit pe deplin acest trofeu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close