INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Se prefigurează o achiziție „galactică”. Ce star ar putea ajunge în vară la Madrid la un preț „accesibil”!

Erling Haaland vrea să fie deasupra tuturor // Foto: Imago
Erling Haaland vrea să fie deasupra tuturor // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 12:36 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 14:51

Real Madrid nu ține caldă doar pista Kyilan Mbappe, ci îl păstrează pe radar și pe Erling Haaland. Conform As, atacantul lui Manchester City ar putea fi cumpărat cu o sumă mai apropiată de 100 de milioane decât 200 de milioane de euro.

Real Madrid nu a ascuns niciodată că prioritatea pe lista transferurilor prevăzute pentru la vară este Kylian Mbappe. 

Mbappe a luat decizia! Ce le-a transmis șefilor lui Real Madrid
REAL MADRID
Mbappe a luat decizia! Ce le-a transmis șefilor lui Real Madrid

Actualul lider din La Liga i-a fixat însă data de 15 ianuarie drept termen limită până la care trebuie să dea un răspuns la oferta clubului blanco. Dacă tratativele nu vor ajunge atunci într-un punct clar, Real se va orienta către un alt obiectiv pentru ofensiva lui Ancelotti. 

Cotidianul spaniol As a dezvăluit pe copertă că Erling Haaland ar fi disponibil la „un preț accesibil, mai aproape de 100 de milioane decât de 200 de milioane. Atacantul norvegian de 23 de ani este văzut la Madrid ca o garanție pentru următorii zece ani că va marca între 40 și 50 de goluri. Suma cerută de Manchester City nu ar fi greu de satisfăcut".

Și-i poate permite Real și pe Mbappe, și pe Haaland?

Sursa citată mai susține că suma reprezentată de clauza de minimum 200 de milioane de euro ar fi valabilă numai pentru cluburile din Premier League, nu și în cazul unei oferte venite din străinătate pe adresa lui Manchester City:

180de milioane de euro este cota de piață de pe Transfermarkt.de a lui Erling Haaland și Kylian Mbappe

„Suma de transfer n-ar fi deloc prohibitivă și n-ar fi deloc exclus ca gruparea condusă de Florentino Perez să și-i permită pe amândoi golgheterii de top, Mbappe și Haaland".

În susținerea acestei variante, jurnalul madrilen readuce aminte de faptul că "Haaland și-a cumpărat, acum un an, o casă în Marbella și, dacă ar fi după el, ar semna și mâine cu Real. Indiferent pe cine va aduce Madridul, Erling sau Kylian, operațiunea ar putea fi, ca lovitură de imagine, de genul transferului lui Cristiano Ronaldo în 2009.

Haaland știe că, independent de cum se vor finaliza negocierile pentru Mbappe, transferul său la Real ar putea fi amânat pentru 2015, lăsându-i astfel timp și lui Endrick, puștiul de 17 ani luat de Madrid, să își demonstreze calitățile.

 - As, cotidian spaniol

Citește și alte știri de fotbal internațional

S-a luat decizia. Cine este noul selecționer al Braziliei
BRAZILIA
S-a luat decizia. Cine este noul selecționer al Braziliei
Al doilea „roșu” primit în acest campionat! Ce a făcut un renumit antrenor din Serie A. Staff-ul său a adunat 24 de cartonașe roșii!
ITALIA
Al doilea „roșu” primit în acest campionat! Ce a făcut un renumit antrenor din Serie A. Staff-ul său a adunat 24 de cartonașe roșii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Ianuarie 2024, 20:03

Nu o sa aiba salariu mai mare acolo deci Haaland nu o sa plece, banii sint tot ce conteaza azi.

francescoli1974
francescoli1974  •  08 Ianuarie 2024, 19:31
Postat de magic4ever pe 08 Ianuarie 2024, 13:26

Haaland ar putea sa vina la Real doar daca pleaca Vinicius la PSG si sa joace Mbappe in stanga cum ii place...

De ce să plece Vini la PSG neapărat?Poate pleca și în Anglia sau la Bayern sau poate ramane și juca în dreapta poate chiar mai bine ca Rodrygo.E nevoie mai degrabă de un atacant central.Joselu e bun dar nu e nici Haaland ,Kane,Benzema sau Lewa.E om de echipă ,inimos și loial,crescut la Fabrica.

camcam
camcam  •  08 Ianuarie 2024, 14:40

hai sa scriem si noi ceva,ca sa ne justificam salarile ... cand vedem semnat atunci credem,sa scris si de ianis ca il vrea barcelona si el saracul ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează