INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Se pregătește schimbul anului în fotbalul internațional » Higuain în Anglia, cine vine în locul lui la Milan

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 12:04

Morata la Milan, Higuain la Chelsea! Gonzalo Higuain e dorit de Maurizio Sarri, cu care a ieșit golgeter la Napoli, iar antrenorul lui Chelsea s-ar dispensa astfel de Alvaro Morata, ce vrea să se întoarcă în Italia. Totul depinde de Juve, de la care Milan l-a împrumutat un sezon pe argentinian.

De când s-a transferat de la Napoli, Higuain nu și-a mai găsit locul. Juventus l-a aruncat pentru a-i face loc lui Ronaldo, iar la Milan întârzie să confirme, deși rossonerii plătesc 18 milioane pentru a-l împrumuta până în vară. Salvarea argentinianului vine din Anglia: Maurizio Sarri, cu care Pipita a doborât recordul de goluri într-un campionat în Serie A, îl vrea la Chelsea. Mutarea s-ar putea face în ianuarie, însă nu e deloc simplă.

Aproape egali la salarii

Managerul londonezilor ar rezolva cu contrapartida tehnică. Alvaro Morata, plecat nemulțumit de la Real, nu e nici el într-o situație confortabilă la Londra și ar accepta o revenire în Serie A. Schimbul ar fi la paritate și-n privința salariilor: spaniolul câștigă 9,5 milioane de euro în Premier, Gonzalo ia 9 milioane anual. Problema este la Juventus. Care mai are de primit 9 milioane pentru Pipita, bani ce ar trebui să fie virați de Chelsea în cazul transferului până la finalul sezonului. Milan avea și dreptul de cumpărare pentru Higuain, fixat la 36 de milioane, în timp ce Alvaro a fost achiziționat de clubul londonez cu 80 de milioane, deci e nevoie de reglat anumite diferențe și stabilite sumele pentru transferurile definitive după încheierea perioadei de împrumut.

  • Higuain, 31 de ani, are acord până în vară cu Milan
  • Morata, 26 de ani, e legat până în 2022 de Chelsea

7goluri și 3 assisturi are Higuain în 17 jocuri la Milan în Serie A și Europa League. E cotat la 50 de milioane de transfermarkt.de

7goluri a reușit Morata în 21 de partide la Chelsea în toate competițiile sezonului. Are aceeași cotă de piață ca argentinianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează