INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Se răzbună?! Trădarea ce ar şoca Anglia are şanse de a se realiza: rivalele Chelsea şi Liverpool sunt gata să-l aducă!

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat luni, 26 decembrie 2016 18:05

Portarul englez al lui Manchester City, Joe Hart (29 ani), împrumutat în acest sezon în Italia, la Torino, poate produce una din cele mai mari trădări din ultimii ani.

Dat afară pe uşa din spate de antrenorul Pep Guardiola după ce portarul englez a fost titular incontestabil timp de 6 sezoane, Hart se poate răzbuna pe clubul ce l-a făcut mare, având oferte de la rivalele Chelsea şi Liverpool.

Conform cotidianului englez Express, liderul Chelsea l-ar dori pe Hart doar în cazul în care Thibaut Courtois o va părăsi în vară pentru a semna cu Real Madrid.

De cealaltă parte, Klopp este nemulțumit de cei doi portari ai săi: Simon Mignolet a dat semne de inconstanță, în timp ce noul venit în această vară la ''cormorani'' de la Mainz, Loris Karius, este considerat un transfer nereuşit.

Cum Guardiola nu-l doreşte pe Hart, transferându-l pe Bravo din momentul venirii, sunt şanse ca mutarea ce ar şoca Anglia să se realizeze din vară.

348 de prezențe are Hart în tricoul ''cetățenilor" de la transferul său din 2006, de la clubul ce l-a format, Shrewsbury Town. Are în palmares 2 titluri, 1 FA Cup şi 3 Cupe ale Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  26 Decembrie 2016, 22:16

S-au vazut si tradari mai mari.. nu e Hart cea mai mare scula de bascula

Vezi toate comentariile (1)
Comentează