INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Se simt hărțuiți : "Există o mașinărie care lucrează. Pînă la urmă vor spune că Neymar era la Dallas în ziua în care l-au ucis pe Kennedy"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 18:41

Carles Vilarrubi, vicepreședintele Barcelonei, spune că Neymar e persecutat de cînd a venit la formația catalană.

Procuratura spaniolă l-a pus sub acuzare pe brazilian și va da declarații pe 2 februarie, fiind acuzat de corupție și fraudă în transferul său de la Santos la Barça. (Detalii aici)

"Cu cît joacă mai bine și încîntă publicul cu prestațiile sale va fi din ce în ce mai complicat în toate sensurile, vor apărea mereu unii care să încerce să-i pună piedici. Există o mașinărie care lucrează și sînt sigur că în cele din urmă vor spune că Neymar era la Dallas în ziua în care l-au ucis pe Kennedy", a spus, ironic, oficialul catalan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Ianuarie 2016, 20:56

Legea ar trebuie sa fie la fel pentru toti. DAr cand vezi dubla masura ....... te cam enervezi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează