CAMPIONATE  ·  ARGENTINA - PERU

Se tem să nu fie drogați » Ce au făcut peruanii înainte de meciul decisiv cu Argentina

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Miercuri, 04 Octombrie 2017

Argentina și Peru se vor duela vineri dimineață în preliminariile CM 2018, zona America de Sud. Selecționerul roș-albilor, Ricardo Gareca, și-a amintit episodul "Branco", fundașul stânga brazilian căruia argentinienii i-au pus somnifere în apă la Mondialul din 1990.

Meciul de vineri dimineață, din templul Bombonera, e decisiv în zona America de Sud. Aflați pe locul 5 momentan, care asigură locul la baraj, argentinienii pot rata calificarea la Mondial dacă nu câștigă în fața peruanilor, poziția a 4-a. Și, atenție! Chilienii sunt la doar un punct în spatele lor. Orice secundă pierdută în această cursă contracronometru din ultimele două etape îi îndepărtează de turneul final! 

Adversarii sunt pregătiți de confruntare, și-au luat toate măsurile de siguranță! Și-au adus și apă de acasă. Motivul? Se tem ca jucătorii roș-albi să nu fie drogați de rivali, a dezvăluit jurnalistul Ariel Palácios. Selecționerul lor, un argentinian, Ricardo Gareca, știe că oficialii de la Buenos Aires sunt în stare să facă orice pentru a-și atinge scopul. Antrenorul nu a uitat episodul "Branco".

În 1990, la Coppa del Mondo, albiceleștii au învins Brazilia (1-0) în optimile de finală, partidă în care fundașului stânga auriverde i s-a făcut rău la pauză. A avut amețeli, după ce a băut dintr-o sticlă de apă primită de la argentinieni pe teren. Fapt confirmat mulți ani mai târziu și de Carlos Bilardo, fost selecționer, și de Diego Maradona: "Totul a fost premeditat. Cineva pusese somnifere în apă".Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (1)

maistor_kokir  •  04 Octombrie 2017, 12:46

Sa fim seriosi, cine l-a pus pe Branco sa ceara apa de la argentinieni ? Se putea observa , cum Branco cere o sticla cu apa maseurului argentinian , punand mana pe o sticla inceputa, maseurul insa ii ia sticla din mana, si ii in schimb ii da o sticla plina ,neinceputa :)) ...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1