INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADRIAN MUTU

VIDEO Sebastien Frey despre foștii săi colegi români din Italia: „Am fost la ultima lui nuntă, sper să fie ultima :D” + „El m-a făcut să iubesc mâncarea românească”

Foto: Sebastien Frey la Muzeul Sportului
Foto: Sebastien Frey la Muzeul Sportului

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:03 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:23

Sebastian Frey (43 de ani) a venit ca invitat special la celebrarea unui an de la deschiderea Muzeului Fotbalului. Acesta a donat un tricou din perioada în care a apărat poarta celor de la Inter Milano.

Frey le-a făcut un portret foștilor săi colegi români, alături de care a evoluat în Serie A. Fostul portar a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Adrian Mutu, Cristi Chivu și Bogdan Lobonț. Frey l-a catalogat pe Mutu drept un adevărat frate, în timp ce despre Bogdan Lobonț a spus că l-a învățat să iubească mâncarea românească.

Adrian Mititelu Junior a primit 3 suspendări URIAȘE!
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu Junior a primit 3 suspendări URIAȘE!

VIDEO. Sebastien Frey: „El a fost fratele meu”

„Adi Mutu este o persoană uimitoare! De fiecare dată când am avut o problemă personală, m-a sunat și m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva. Acesta e Adi Mutu, o inimă mare! Am fost la ultima lui nuntă, sper să fie ultima :D Acum e fericit și doresc să fie așa și mai departe, pentru că e fratele meu.

+4 FOTO

Cu Bogdan Lobonț am jucat la Fiorentina. Antrenamentele cu el erau fantastice! Datorită lui am început să mănânc mâncare românească. Iubesc mâncarea românească! Sarmale, mici, salată boeuf și cred că cel mai periculos este cu pălinca”, a spus Sebastien Frey.

Cristi Chivu e acum antrenorul celor de la Inter Primavera. Acolo face o treabă excelentă și sunt convins că e în timp va ajunge un antrenor mare
- Sebastien Frey despre Cristi Chivu

Sebastien Frey și-a donat tricoul din perioada Inter

Odată cu împlinirea unui an de la Muzeul Sportului, fostul portar a lăsat ca dar un tricou din perioada în care a evoluat pentru Inter Milano.

Întrebat despre semnificația numărului 22 de pe tricou, Frey a răspuns:

„Numărul 22 pe care l-am avut la Inter nu l-am ales eu. Numărul 1 la Inter era atunci Gianluca Pagliuca, iar numărul 12 îl primea cel mai vechi portar. În Italia numerele portarilor sunt 1, 12, 22”, a mai spus Sebastien Frey.

Citește și alte știri:

Cristiano Bergodi îl resuscitează, după ce a fost forțat să „se retragă” un an din fotbal

Bayern Munchen și Manchester United fac afaceri din nou » Ce schimb spectaculos pun la cale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează