INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VENEZUELA

Sechestrați și jefuiți » Autocarul lui Trujillanos FC a fost atacat de 6 indivizi înarmați în timp ce echipa se întoarcea acasă

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 00:00

Luni a fost probabil cea mai neagră zi din viața jucătorilor lui Trujillanos FC.

Pierduseră meciul de campionat cu Monagas SC Maturin (1-2) și se întorceau acasă, la Valera, când, în dreptul localității Boca de Uchire (nord-estul Venezuelei), autocarul lor a fost luat cu asalt de 6 indivizi înarmați până-n dinți. Inclusiv cu grenade!

Răufăcătorii i-au deturnat de la traseu, oprind autobuzul după 1,5 kilometri. "Ne-au dat apoi jos și au luat tot ce se putea lua. Bani, laptop-uri, camere-foto, ghete de fotbal și tricouri", au povestit apoi păgubiții, fericiți că au scăpat măcar teferi.

Trujillanos, locul 14 în Primera Division, nu e primul club care cade victimă unui holdup în Venezuela. Liga a solicitat în repetate rânduri protecție pentru echipele ce călătoresc cu autocarul, însă degeaba. În cea mai nesigură țară din America de Sud, poliția e complet depășită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează