INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Secretul a ieșit la iveală! Superstarul lui Bayern Munchen a fost sprijinit de la 11 ani de mâna dreaptă a temutului Pablo Escobar!

James e împrumutat de Real lui Bayern, care are și drept de cumpărare definitivă, foto: reuters
James e împrumutat de Real lui Bayern, care are și drept de cumpărare definitivă, foto: reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 09:56

Asocierea cu un mafiot nu e o amintire de povestit jurnaliștilor. Dar istoria nu mai poate fi schimbată. James Rodriguez, noua achiziție a lui Bayern, a beneficiat de ajutorul unui asemenea individ la primii pași în fotbal.

Gustavo Upegui, mâna dreaptă a cunoscutului șef al cartelului drogurilor din Medellin, Pablo Escobar, l-a remarcat pe viitorul internațional columbian când acesta avea doar 11 ani. Iar trei ani mai târziu, după ce l-a pregătit în tabăra lui de formare, i-a făcut rost lui James și de primul contract profesionist.

La Envigado Soccer Club, din liga a doua.

Upegui n-a mai avut însă ocazia să-i urmărească ascensiunea în fotbalul mare. În 2006, mafiotul a fost împușcat mortal de polițiștii columbieni.

"Upegui a fost singurul care a crezut în fiul meu"
Juan Carlos, tatăl vitreg al lui James          

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  16 Iulie 2017, 22:54

Si speta unde e? Ca nu Upegui a dat goluri ci James Rodriguez. Faptul ca mana dreapta a lui Escobar a lansat un jucator de superclasa nu mi se pare deloc de incriminat ci chiar de laudat. Poate ca fara el, nu-l vedea nimeni pe James. Iar o dati in can can?

andrei.33
andrei.33  •  16 Iulie 2017, 15:27

O alta mare performanta a anchetelor gsp. In editia de maine: descoperirea apei calde.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  16 Iulie 2017, 10:46

Iar o dati nasol. Secretul nu e niciun secret, nu s-a dezvaluit nimic. VICE Sports, The Sun si multe alte publicatii scriau din 2014 despre asta, de cand James Rodriguez a stralucit la mondial. Ca ati dat voi peste informatia asta abia in 2017, desi firesc, avand in vedere cat sunteti de incapabili, e o alta mancare de peste. Nu ati scos nimic la iveala, lasati-o mai moale...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează