INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Secretul de 3,90 euro al lui Manuel Neuer dezvăluit de jurnaliștii Bild

Manuel Neuer și-a uns mănușile cu cremă de mâini / Foto: Imago
Manuel Neuer și-a uns mănușile cu cremă de mâini / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 18:53 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 19:49

Portarul lui Bayern, Manuel Neuer, a recurs la un truc în primul meci al anului, contra lui Hoffenheim (3-0). Și-a frecat interiorul mănușilor cu o cremă folosită în mod normal pentru igiena personală.

Secretul de 3,90 euro al lui Manuel Neuer dezvăluit de jurnaliștii Bild
crema pe care a folosit-o Neuer pentru a-și unge mănușile (Foto: Denis Brosda / Bild)

Manuel Neuer a fost unul dintre garanții victoriei lui Bayern, vineri seară, împotriva lui Hoffenheim (3-0). La mijlocul reprizei secunde, când scorul era doar 1-0, iar oaspeții forțau egalarea, portarul naționalei Germaniei, 37 de ani, a avut două intervenții de senzație.

Încă două refuzuri! Pe Alexandru Ișfan nu-l vrea nimeni
CSU CRAIOVA
Încă două refuzuri! Pe Alexandru Ișfan nu-l vrea nimeni

Iar reporterii tabloidului Bild au dezvăluit acum și unul dintre trucurile la care goalkeeperul german a apelat înaintea partidei. Lângă stâlpul porții, unde de obicei își pune doar prosopul și sticla cu apă, Neuer a avut de data aceasta o cutie albă. Inscripția: „Cremă – pentru a proteja și îngriji pielea”.

Manuel Neuer și-a uns mănușile cu o cremă pentru îngrijirea pielii

Un unguent folosit în viața de zi cu zi pentru îngrijirea mâinilor și buzelor crăpate, la care Neuer a apelat înaintea fluierului de start. După ce a bătut palma cu coechipierii, el a scos cremă cu degetul, din cutia marca Resana, preț de la 3,90 euro, și a întins-o pe interiorul mănușilor. 

La ce ajută? Stratul subțire de unguent reduce absorbția de apă a mănușilor, în ploaie sau zăpadă, prin blocarea porilor spumei adezive de latex. Cel puțin la fel de important, oferă mai multă aderență. Și nu se poate spune că nu i-a fost de folos!

Antrenorul Thomas Tuchel, entuziasmat de Manuel Neuer

Antrenorul Thomas Tuchel s-a arătat extrem de entuziasmat la final. „Este o realizare extraordinară să nu ai nimic de făcut atât de mult timp și apoi să fii acolo pentru a face diferența.

Manuel este încă unul dintre cei mai buni portari din lume și va ajunge din nou la cel mai înalt nivel. Acest lucru va veni firesc, deoarece personalitatea, atitudinea și profesionalismul lui sunt de neegalat”, a comentat Tuchel.

El a fost nemulțumit, în schimb, de evoluțiile lui Leroy Sane, în ciuda a două assisturi, și Harry Kane, autorul unui gol: „N-au prins cea mai bună zi”.

Mai puteți citi:

Ladislau Boloni, în picaj! Pe ce loc a ajuns Metz, după al cincilea eșec la rând în Ligue 1

Presa din Spania anunță că transferul lui Horațiu Moldovan în La Liga e iminent: „Va fi titularul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează