INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Secretul longevității » Metoda revoluționară implementată de o echipă din Serie A pentru a preveni accidentările

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 12:18

Chievo, echipa cu cea mai ridicată medie de vârstă din Europa în acest sezon, 30,6 ani, și-a redus accidentările folosind testele "Neurolab".

Cea mai bătrână echipă din Europa a descoperit secretul longevității și prevenirii accidentărilor.

Chievo, 30,6 ani medie de vârstă în această stagiune, a apelat la ajutorul științei, cercetării și al metodologiei inovative și rezultatele obținute cu " Neurolab", proces neuropsihologic la care participă 20 de fotbaliști veronezi, se simt.

Echipa lui Rolando Maran e la mijlocul clasamentului, lipsită de grijile retrogradării, iar jucătorii trec mai rar și stau mai puțin prin cabinetul medical, spital sau la recuperare.

Pentru că ei își antrenează nu doar fizicul, ci și mintea, și sistemul nervos.

"Neuropsychophysiology Lab e dotat cu o tehnologie avansată de monitorizare a undelor electroencefalografice, reactivității cardiace, stresului, dar și tonusului muscular pentru a gestiona sănătatea psihofizică și a face prevenție.

Prin metoda «Neuroplus», se întărește controlul asupra sistemului nervos și am mărit cu 70% controlul reacțiilor stresogene", a detaliat, în Gazzetta dello Sport, neuropsihologul Aiace Rusciano, din 2010 în stafful medical al clubului, primul din Serie A care aplică neuroștiința în fotbal.

"Cu Neuroplus, se ameliorează și prestațiile vizual-atenționale. Jucătorii devin mai rapizi în a urmări mingea și în a decide ce trebuie să facă imediat" Aiace Rusciano, neuropsiholog Chievo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close