INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Secretul lui Liverpool » Salah a atins mingea o singură dată în propriul teren și de 65 de ori în jumătatea adversă!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 10:56

Egipteanul Mo Salah e racheta care a propulsat-o pe Liverpool pe primul loc. Din nou golgeterul campionatului, cu 10 reușite, 3 numai la 4-0 cu Bournemouth.

Pentru Jürgen Klopp, e limpede: "Dincolo de stil, de orice așezare tactică, ai nevoie de un om pentru a face diferența". Iar Liverpool tocmai a trecut pe primul loc în Anglia datorită lui Mo Salah. El e motorul care o propulsează înainte.

Sâmbătă, la 4-0 cu Bournemouth, a atins mingea de 66 de ori timp de 90 de minute. Și, au observat statisticienii britanici, din aceste 66 de atingeri, una singură a fost în propriul teren. Restul, în jumătatea adversă, terorizându-i pe apărătorii din fața sa și pe portarul Begovici.
Sezonul trecut, egipteanul a fost golgeterul Premier, cu 32 de reușite. Și azi e tot în vârf, alături de Aubameyang. Are 10 goluri, trei numai în acest week-end.

Salah vs Bournemouth

66 de atingeri
6 driblinguri
4 șuturi
3 goluri
25 de sprinturi
34,6 km/h viteza maximă

Cele mai rapide 40 de goluri la Liverpool în Premier

M. Salah 52 meciuri
F. Torres 60
D. Sturridge 64
R. Fowler 77
M. Owen 77
L. Suárez 78

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează