INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Seedorf îşi trimite copiii la o clinică de dezintoxicare » Şcoala vieţii, nu muzee!

"M-am născut pregătit" e dictonul preferat al lui Seedorf, care joacă la AC Milan din 2002

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 22:29

Mijlocaşul olandez al lui Milan le face educaţie dură băiatului şi celor trei fete: ”Prefer să vadă dezastrul produs de droguri”.

Clarence Seedorf are timp să se preocupe şi de educaţia copiilor. Mai ales că tot va sta o lună pe tuşă, din cauza leziunii musculare la coapsă suferită în partida cu Arsenal (4-0). Mijlocaşul de 35 de ani a dezvăluit că-şi va trimite băiatul şi pe cele trei fete la o clinică de dezintoxicare!

"E imposibil ca părinţii să fie nonstop alături de copiii lor. După ce ai mei vor vedea dezastrul produs de droguri, îşi vor putea forma propria părere şi vor avea ultimul cuvînt. Nu vreau să-mi reproşeze vreodată că tatăl lor nu i-a averizat", a declarat olandezul lui Milan pentru "De Pers".

Cvadruplul cîştigător al Ligii zice că "vizitele la clinicile de dezintoxicare ar trebui să fie incluse în programa şcolară. E mult mai bine decît să meargă la muzeu. Nu spun că nu-s importante muzeele, dar şcoala vieţii contează cel mai mult".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează