INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN, CE CHIN!

Seedorf reduce diferenţa faţă de Inter la un punct

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Trupa lui Leonardo a profitat de eşecul liderului la Catania şi s-a apropiat la o "lungime" de Inter, după succesul (1-0) cu Chievo. A fost nevoie însă de noroc, arbitru şi de o sclipire de geniu pentru a face diferenţa pe "San Siro". La fel ca în tur, Milan a cîştigat în prelungiri, cu un gol-capodoperă semnat de Seedorf, inspirat introdus de antrenorul "rossonero" în locul lui Pirlo în ultimul sfert de oră.


Milan a fost chinuită groaznic de echipa din Verona, care putea intra în avantaj la pauză. Abbiati, la meciul 200 în tricoul "rossonero", a fost salvat de bara transversală la "capul' lui Mantovani şi de semnalizarea eronată a asistentului, care a anulat eronat golul lui Yepes. Stoperul columbian, aflat pe linie cu ultimul fundaş milanez!, a împins în plasă mingea respinsă în faţă de Abbiati la şutul lui Pinzi.


Nici în repriza secundă Milan n-a fost mult mai incisivă şi mai inspirată, dar măcar şi-a creat ocazii. Ronaldinho (bară), Beckham şi Inzaghi, ultimii doi din poziţie singur cu portarul, nu l-au putut bate pe Sorrentino. Doar "ghiuleaua" trimisă la vinclu de Seedorf a nimerit ţinta. Etapa viitoare se poate chiar face rocada la şefie. Milan joacă tot acasă cu Napoli, iar Inter evoluează iar "afară', tot în Sicilia, contra lui Palermo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2010, 01:47

Citeste,Jo mai atent...De data asta autorul articolului are dreptate pentru ca etapa asta Internazionale a jucat la Catania, iar etapa viitoare va juca tot in Sicilia, cu Palermo.

 •  15 Martie 2010, 01:45

Tu,Jo n-ai inteles...Tot in Sicilia pentru ca etapa asta a jucat la Catania in Sicilia. De data asta autorul articolului are dreptate. "Milan joacă tot acasă cu Napoli, iar Inter evoluează iar "afară', tot în Sicilia, contra lui Palermo."

 •  15 Martie 2010, 01:12

alo, nea scorpie, cum adica tot in sicilia, pai de cand e napoli pe aceeasi insula cu palermo, nenica?! nuli mai sunteti, frate

Vezi toate comentariile (3)
Comentează