CAMPIONATE  ·  MILAN, CE CHIN!

Seedorf reduce diferenţa faţă de Inter la un punct

Articol de — Duminica, 14 Martie 2010, 00:00

Trupa lui Leonardo a profitat de eşecul liderului la Catania şi s-a apropiat la o "lungime" de Inter, după succesul (1-0) cu Chievo. A fost nevoie însă de noroc, arbitru şi de o sclipire de geniu pentru a face diferenţa pe "San Siro". La fel ca în tur, Milan a cîştigat în prelungiri, cu un gol-capodoperă semnat de Seedorf, inspirat introdus de antrenorul "rossonero" în locul lui Pirlo în ultimul sfert de oră.


Milan a fost chinuită groaznic de echipa din Verona, care putea intra în avantaj la pauză. Abbiati, la meciul 200 în tricoul "rossonero", a fost salvat de bara transversală la "capul' lui Mantovani şi de semnalizarea eronată a asistentului, care a anulat eronat golul lui Yepes. Stoperul columbian, aflat pe linie cu ultimul fundaş milanez!, a împins în plasă mingea respinsă în faţă de Abbiati la şutul lui Pinzi.


Nici în repriza secundă Milan n-a fost mult mai incisivă şi mai inspirată, dar măcar şi-a creat ocazii. Ronaldinho (bară), Beckham şi Inzaghi, ultimii doi din poziţie singur cu portarul, nu l-au putut bate pe Sorrentino. Doar "ghiuleaua" trimisă la vinclu de Seedorf a nimerit ţinta. Etapa viitoare se poate chiar face rocada la şefie. Milan joacă tot acasă cu Napoli, iar Inter evoluează iar "afară', tot în Sicilia, contra lui Palermo.Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (3)

 •  15 Martie 2010, 01:47

Citeste,Jo mai atent...De data asta autorul articolului are dreptate pentru ca etapa asta Internazionale a jucat la Catania, iar etapa viitoare va juca tot in Sicilia, cu Palermo.

 •  15 Martie 2010, 01:45

Tu,Jo n-ai inteles...Tot in Sicilia pentru ca etapa asta a jucat la Catania in Sicilia. De data asta autorul articolului are dreptate. "Milan joacă tot acasă cu Napoli, iar Inter evoluează iar "afară', tot în Sicilia, contra lui Palermo."

 •  15 Martie 2010, 01:12

alo, nea scorpie, cum adica tot in sicilia, pai de cand e napoli pe aceeasi insula cu palermo, nenica?! nuli mai sunteti, frate

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1