INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Șefii Barcelonei, întâlnire decisivă pentru aducerea supermijlocașului » Condiția pentru ca transferul să se facă în iarnă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 10:00

Barcelona vrea ca în această iarnă să aducă un jucător important, în ofensivă, care să-i ajute pe Messi și Suarez.

Presa din Spania anunță că Pep Segura, managerul general al Barcelonei, a avut o întâlnire cu Erkut Sogut, agentul lui Mesut Ozil, pentru a discuta transferul mijlocașului neamț pe Camp Nou.

Șefii Barcelonei i-au transmis agentului că îl plac pe Ozil, 29 de ani, și îl vor la echipă, dar în acest moment, mijlocașul nu este o prioritate pentru antrenorul Ernesto Valverde.

Catalanii îl au ca principală țintă pe brazilianul Philippe Coutinho, de la Liverpool, pentru care vor plăti peste 100 de milioane de euro. Negocierile cu englezii avansează, iar spaniolii sunt tot mai siguri că îl vor transfera pe juctător. Dacă nu vor ajunge la un acord pentru Coutinho, catalanii l-au asigurat pe Sogut că îl vor aduce pe Ozil.

Ozil mai are contract cu Arsenal până în 2018, iar londonezii sunt dispuși să-l vândă pe neamț pentru 20 de milioane în această iarnă. De-a lungul carierei, Ozil a mai jucat la Schalke, Werder Bremen și Real Madrid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează