INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Şefii Borussiei ies la atac! Bayern Munchen e ţinta: "Vor să ne distrugă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 18:45

Bayern Munchen domină autoritar Bundesliga, iar pentru a fi sigură că Dortmund nu va mai emite vreo pretenţie în viitor, i-a luat acesteia cei mai buni jucători, Mario Gotze şi recent, Robert Lewandowski.

Sumele pe care Bayern Munchen le aruncă pe piaţă în fiecare perioadă de mercato l-au scos din minţi pe unul dintre conducătorii Borussiei, Hans Joachim-Watzke

"Nu mai există nici o ligă în care o echipă să domine atît de clar precum o face Bayern în Bundesliga. În Spania nu se întîmplă asta, poate ceva asemănător avem în Scoţia.

După ce am luat două titluri, acum cei de la Bayern vor să ne distrugă, să se asigure că nu vom mai fi un pericol pentru ei.

Ei transferă jucătorii noştri, iar noi nu avem nici o şansă, din moment ce ei cîştigă de două ori mai mult în altă parte. Cu toate acestea, noi nu ne vom schimba strategia!", a spus Watzke.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
eyeswideopen
eyeswideopen  •  01 Februarie 2014, 14:03

"Sumele pe care Bayern Munchen le aruncă pe piaţă în fiecare perioadă de mercato l-au scos din minţi pe Hans Joachim-Watzke"- e trist dacă asta ați înțeles voi din declarația lui. El se plânge de faptul că Bayern a transferat două piese de bază de la Borussia doar pentru a nu mai avea competitori reali în BuLi (ceea ce e parțial adevărat). Totuși, chiar dacă situația noastră în momentul de față este așa cum este, nu sunt total de acord cu declarațiile lui Watzke. În loc să dea din gură, ar trebui să se concentreze pe o politică de transferuri sănătoasă pentru la vară că lucrurile au cam luat-o în jos în ultimul timp și conducerea pare lipsită de reacție.

b0gdan.88
b0gdan.88  •  01 Februarie 2014, 13:40
Postat de dash.berlin pe 31 Ianuarie 2014, 19:21

Asa a fost si asa va fi intotdeauna :) Aduceti aport de capital si faceti o strategie care sa va permita sa tineti jucatorii . Problema e ca in Germania ,orice jucator profesionist de fotbal viseaza sa ajunga la Bayern.

In momentul de fata cred ca aproape orice jucator din lume viseaza acest lucru .

plischi
plischi  •  01 Februarie 2014, 07:26

la dortmund zgarcenia este litera de lege. in bavaria - cel mai mare si mai bogat land - acest amanunt nu se cunoaste, dar cine poate sti unde se termina larghetzea cheltuielilor si incepe coruptia? aceasta este intrebarea. borussia dortmund este victima propriei politici. in privinta lui lewandowski, nu el este problema - nu mai joaca nimic de cand s-a parafat mutarea (nu indraznesc s-o numesc transfer!). nu mai exista atacanti valorosi in afara celor cumparati (nu transferati, ci cumparati!) de catre "petrolisti"?! aseara am avut momente in care mi se facuse mila de prestatia fostului rival al bavarezilor portughevizati.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează