INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Șefii lui PSG lucrează la reconstrucția echipei pentru sezonul următor » Pe ce superportar au pus ochii francezii

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 13:56

Portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois, ar putea ajunge în această vară la Paris Saint-Germain.

Potrivit publicației Sky Sports, conducerea grupării de pe Parc des Princes este dezamăgită de evoluțiile actualilor goalkeeperi din lot, Alphonse Areola, respectiv Kevin Trapp, și îl consideră pe Courtois unul dintre jucătorii importanți în procesul de reconstrucție al echipei pentru sezonul următor.

În vârstă de 25 de ani, Courtois este unul dintre cei mai râvniți portari în acest moment. Pe lângă PSG, belgianul mai este dorit și de Real Madrid, care îl consideră înlocuitorul perfect pentru Keylor Navas, mai ales după ce cealaltă țintă a madrilenilor, Kepa Arrizabalaga, a decis să rămână la Bilbao, el prelungindu-și zilele trecute contractul cu formația bască.

De asemenea, și actuala formație a lui Courtois, Chelsea, este încântată de prestațiile portarului belgian și vrea să îi prelungească contractul.

Thibaut Courtois a venit la Chelsea de la Genk în iulie 2011 pentru aproximativ 9 milioane de euro. Internaționalul belgian mai are contract cu "albaștrii" până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 50 de milioane de euro.

31 de partide a jucat Courtois în acest sezon în toate competițiile, în 15 dintre acestea reușind să nu primească gol 

55 de selecții  a strâns Courtois la echipa națională a Belgiei, pentru care a debutat în 2011

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează