INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Șefii lui PSG s-au săturat: "Gata, treci pe bancă!" » Jucătorul pleacă gratis la Barcelona

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 10:51

Directorul sportiv al lui PSG, Antero Henrique, a dezvăluit că: "Adrien Rabiot m-a anunțat că vrea să plece gratis la vară". Dar antrenorul Thomas Tuchel a mărit misterul: ”Nu pot să vă asigur că Adri va încheia sezonul cu noi”

Cu toate sutele de milioane injectate de Qatar la PSG, nu e liniște pe Parc des Princes. Și, oricât ar fi de bine plătiți, unii jucători vor să abandoneze gruparea pariziană. E cazul lui Adrien Rabiot. Oficialii roș-albaștri au încercat să-l convingă să semneze un nou contract. Le-a fost imposibil. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani, crescut la juniorii lui PSG, le-a spus mereu că nu mai prelungește. Și n-a cedat nici când a fost amenințat că nu va mai fi folosit până la sfârșitul angajamentului.

Directorul sportiv Antero Henrique a dezvăluit într-un interviu pentru Yahoo: "Jucătorul m-a anunțat că vrea să plece gratis la vară, când i se încheie acordul cu noi. E curios, pentru că am avut discuții pozitive cu impresarul său în urmă cu câteva luni și i-am acceptat toate condițiile. Acum, negocierile s-au întrerupt. Și el va sta pe bancă".

Antrenorul Thomas Tuchel crede însă că Rabiot va părăsi PSG mai devreme: "Nu pot să vă asigur că Adri va termina sezonul aici". Parizienii vor să-l vândă în ianuarie, vor să mai obțină măcar o mică parte din suma pe care ar fi luat-o dacă ar fi avut contract solid. Potrivit L'Équipe, Rabiot valorează între 50 și 60 de milioane de euro.

219 meciuri a jucat Rabiot la PSG în toate competițiile, marcând 24 de goluri

Rabiot are vise blaugrana

Contractul lui Rabiot se încheie pe 30 iunie 2019, dar mijlocașul va putea semna cu o altă echipă din ianuarie. Visează la Barcelona, avându-l aliat pe Camp Nou și pe compatriotul Éric Abidal, director tehnic blaugrana. Însă în Catalunya e dificil să obțină garanțiile sportive pe care le-ar vrea. Mai are și alte variante: cele două cluburi din Manchester, Juventus și Tottenham.

50.000.000 €este cota lui Rabiot, potrivit transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
christiano0
christiano0  •  18 Decembrie 2018, 15:20
Postat de magic4ever pe 18 Decembrie 2018, 11:42

Nu stiu cum a ajuns sa valoreze Rabiot 50 de milioane...nici nu a prins lotul Frantei pentru Cupa Mondiala si la PSG nu a rupt gura targului...sunt o gramada de mijlocasi defensivi mai buni decat el si mai ieftini...

Nu esti la curent cu piata. Uita-te de curiozitate cat valoreaza Icardi :))) si e doar un exemplu, sigur daca mai caut mai gasesc si alte curiozitati.

mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2018, 14:57

Mda...Aitmane,Gomelt...

magic4ever
magic4ever  •  18 Decembrie 2018, 11:42

Nu stiu cum a ajuns sa valoreze Rabiot 50 de milioane...nici nu a prins lotul Frantei pentru Cupa Mondiala si la PSG nu a rupt gura targului...sunt o gramada de mijlocasi defensivi mai buni decat el si mai ieftini...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează