INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Şefii unui club din Argentina pregătesc o mutare bombă » Vor să îl împrumute pe Messi

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 18:52

Starul celor de la FC Barcelona, Lionel Messi, ar putea fi împrumutat în această vară în Argentina pentru a-şi îndeplini un vis, să cîştige Copa Libertadores.

Conform argentinienilor de la Ole, conducătorii celor de la Newell's Old Boys îşi doresc să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Messi să joace în Copa Libertadores.

Conducătorii clubului argentinian au luat în calcul că în acea perioadă Barcelona nu va avea nici o partidă oficială, iar un asemenea jucător ar putea fi decisiv în cîştigarea trofeului.

Pe lîngă asta, regulamentul din această competiţie permite ca o echipă să facă trei schimbări faţă de lista originală. Chiar şi aşa, presa din ţara lui Messi consideră această încercare a şefilor de la Newell's o iluzie.

În tur, Newell's Old Boys a terminat la egalitate cu Boca Juniors, scor 0-0, în sferturile de finală ale Copei Libertadores.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
luciano86
luciano86  •  26 Mai 2013, 09:15

interesant dar nu cred ca vor reusi..

blaustein
blaustein  •  25 Mai 2013, 20:55
Postat de brto pe 25 Mai 2013, 19:42

Pai daca o sa castige Copa Libertadores o sa aiba un trofeu continental in palmares, si ii cresc sansele spre 150% sa ia balonul de aur la anul, nu ca nu ar fi deja mare favorit si acum.

Probabil asa o fii dar tot o propunere nostima ramane. Sa ajunga in finala si sa-l imprumute atunci doar pentru finala, oricum perioada de acomodare in caz ca ar avea nevoie, e tot scurta :)

rsalexander
rsalexander  •  25 Mai 2013, 20:02
Postat de brto pe 25 Mai 2013, 19:42

Pai daca o sa castige Copa Libertadores o sa aiba un trofeu continental in palmares, si ii cresc sansele spre 150% sa ia balonul de aur la anul, nu ca nu ar fi deja mare favorit si acum.

Nu se merita, e prea mare riscu'...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează