INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Șeful Ligii Spaniole intervine în cazul transferului lui Neymar! La Liga îl amenință pe șeicul de la PSG: "Îl dăm în judecată"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 09:35

Barcelona este apărată în cazul Neymar, dorit de PSG, de președintele LaLiga, Javier Tebas. ”Dacă îl transferă pe Neymar, au violat regulile fair-play-ului financiar. Mergem și la tribunalele elvețiene”, se revoltă Javier Tebas.

Transferul lui Neymar la PSG devine afacere de stat. Insistența cu care șeicii qatarieni încearcă să-l ia de la Barcelona a făcut să intre în joc și Liga spaniolă. Președintele acesteia amenință vicecampioana Franței cu tribunalul dacă va activa clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

"Au încălcat regulile fair-play-ului financiar și pe cele ale concurenței din Uniunea Europeană. Dacă nu se deschide anchetă contra lor, ne vom adresa instanțelor elvețiene asupra concurenței și, la nevoie, chiar celor spaniole și franceze", anunță Javier Tebas.

"Trebuie să ne apărăm"

Oficialul iberic explică de ce a ieșit pe contraatac: "I-am explicat lui Al-Khelaifi ce vrem să facem și atunci s-a enervat. Liga trebuie să se apere. Nu contează că e vorba despre cine e vorba, mâine i se poate întâmpla lui Real sau Atletico. Am vrut să ne adresăm la UEFA președintelui Ceferin, dar n-a mai fost timp. Nu putem să rămânem pasivi".

"Viitorul lui este la Paris"

Șeicii îl ignoră pe Tebas, media franceză anunțând "acordul total" între Neymar și PSG. "S-au reglat și cele mai mici detalii ale contractului. Brazilianul a făcut alegerea. Bătaia cu Semedo e exemplul perfect. Viitorul lui este la Paris și ne dorim ca și cele două cluburi să se înțeleagă până luni sau marți", a dezvăluit RMC. 

30.000.000 €net ar urma să primească anual Neymar la PSG, potrivit contractului până în 2022

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează