INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Șeicul mută decisiv! Decizie contra Europei: Asia face pact cu Africa pentru susținerea lui Salman Al Khalifa la președinție

Salman (foto, în centru) i-a luat fața lui Infantino, eliminîndu-i practic pe ceilalți candidați, prințul Ali (Iordania) și Tokyo Sexwale (Afr. de Sud)
Salman (foto, în centru) i-a luat fața lui Infantino, eliminîndu-i practic pe ceilalți candidați, prințul Ali (Iordania) și Tokyo Sexwale (Afr. de Sud)

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 00:00

Marele perdant e Gianni Infantino, candidatul UEFA, care în cazul unui eșec în alegerile din 26 februarie ar putea accepta funcția de secretar general al forului mondial.

Au rămas mai puțin de două luni pînă la alegerea succesorului lui Sepp Blatter la președinția FIFA, iar în culise se dau bătălii aprige între candidați.

Șeicul Salman bin Ibrahim Al Khalifa, președintele Confederației asiatice, tocmai a încheiat o alianță cu Africa, iar Continentul Negru s-a angajat să-l susțină la scrutinul din 26 februarie 2016.

În urma pactului parafat ieri la Kigali, Rwanda, marele perdant este elvețianul Gianni Infantino, actualul secretar general UEFA, considerat pînă acum favorit.

Potrivit tabloidului Daily Mail, în cazul în care șeicul din Bahrein va cîștiga alegerile, el bucurîndu-se de o mare simpatie și în rîndurile votanților CONCACAF, Infantino ar putea accepta propunerea acestuia de a deveni secretar general al forului mondial.

3din 6 confederații ( Asia, Africa, CONCACAF) are de partea sa șeicul Salman. Europa și AmSud îl susțin pe Infantino, iar Oceania nu s-a exprimat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Ianuarie 2016, 09:33

Ar fi mai simplu sa-i lasam pe aia sa joace intre ei iar Europa sa se coalizeze cu America de Sud (eventual si de Nord) si sa organizeze campionate intre ele!!! Este singura solutie pentru ca nu ne putem lasa calcati in picioare de acesti ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează