INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Selecționerul Italiei, șocat de imaginile din Bergamo: „A fost ca și cum aș fi primit un pumn în față”

Roberto Mancini, selecționer Italia
Roberto Mancini, selecționer Italia

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 19:12

Roberto Mancini (55 de ani) a declarat că a pierdut prieteni din cauza noului coronavirus și că imaginile din Bergamo, cu camioanele armatei care transportau sicrie cu victime ale COVID-19 pentru a fi incinerate în alte orașe, l-au lovit „ca un pumn în față”.

Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, selecționerul Italiei s-a declarat îngrijorat de situația din țară și a mărturisit că se teme pentru sănătatea părinților săi: „Sunt îngrijorat pentru părinții mei, care încă locuiesc în Jesi, chiar dacă acum sunt bine”.

Mancini a dezvăluit că unul dintre prietenii săi din copilărie a fost răpus de COVID-19: „Sora mea m-a sunat să îmi transmită că un prieten de-ai mei din copilărie a murit din cauza coronavirus. Obișnuiam să jucăm fotbal când eram copii”.

5476 de decesea cauzat coronavirus în Italia

Bergamo, cel mai afectat oraș

Bergamo a fost cel mai afectat oraș de COVID-19 din Italia. Armata italiană a transportat peste 100 de sicrie din Bergamo către crematorii din alte orașe, după ce morgile din oraș nu au mai putut face față numărului mare de decese. Mancini s-a declarat de-a dreptul șocat de imaginile cu camioanele armatei care transportau sicrie:

„Imaginea acelui convoi de camioane ale armatei ieșind din Bergamo cu sicrie m-a lovit precum un pumn în față. Nimeni nu a fost pregătit pentru acest iad pe pământ. Să te gândești că oamenii mor pentru că nu sunt destule paturi la terapie intensivă este absurd, complet inacceptabil”, a mărturisit acesta.

„Medicii noștri depun o muncă eroică și am toată încrederea în ei. Din acest motiv nu mă gândesc să părăsesc Italia”
Roberto Mancini, selecționer Italia

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ultima oră » Primele două decese provocate în România de COVID-19, 433 de persoane infectate + lista măsurilor excepționale pe care Ministerul de Interne le aplică de azi

„Nu ne ajutați cu nimic”. Mesajul unui medic pentru bucureștenii care au participat azi la un marș de solidaritate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maistorkokir
maistorkokir  •  23 Martie 2020, 04:23

in italia de coronavirus chiar mori cu adevarat, nici o ruda nu te poate vedea dupa deces, si te trimit drept la crematoriu din lipsa de spatii in cimitire, nimeni nu se poate ocupa de o inmormantare in zilele astea, totul e interzis

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  22 Martie 2020, 23:25

Măcar la atâta e bună și armata italiană , la cărat cadavre . Că în rest , i-au bătut toți , inclusiv pigmeii din Abisinia ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează