CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Selecționerul Italiei, șocat de imaginile din Bergamo: „A fost ca și cum aș fi primit un pumn în față”

Roberto Mancini, selecționer Italia
Roberto Mancini, selecționer Italia

Duminica, 22 Martie, 19:12

Roberto Mancini (55 de ani) a declarat că a pierdut prieteni din cauza noului coronavirus și că imaginile din Bergamo, cu camioanele armatei care transportau sicrie cu victime ale COVID-19 pentru a fi incinerate în alte orașe, l-au lovit „ca un pumn în față”.

Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, selecționerul Italiei s-a declarat îngrijorat de situația din țară și a mărturisit că se teme pentru sănătatea părinților săi: „Sunt îngrijorat pentru părinții mei, care încă locuiesc în Jesi, chiar dacă acum sunt bine”.

Mancini a dezvăluit că unul dintre prietenii săi din copilărie a fost răpus de COVID-19: „Sora mea m-a sunat să îmi transmită că un prieten de-ai mei din copilărie a murit din cauza coronavirus. Obișnuiam să jucăm fotbal când eram copii”.

5476 de decesea cauzat coronavirus în Italia

Bergamo, cel mai afectat oraș

Bergamo a fost cel mai afectat oraș de COVID-19 din Italia. Armata italiană a transportat peste 100 de sicrie din Bergamo către crematorii din alte orașe, după ce morgile din oraș nu au mai putut face față numărului mare de decese. Mancini s-a declarat de-a dreptul șocat de imaginile cu camioanele armatei care transportau sicrie:

„Imaginea acelui convoi de camioane ale armatei ieșind din Bergamo cu sicrie m-a lovit precum un pumn în față. Nimeni nu a fost pregătit pentru acest iad pe pământ. Să te gândești că oamenii mor pentru că nu sunt destule paturi la terapie intensivă este absurd, complet inacceptabil”, a mărturisit acesta.

„Medicii noștri depun o muncă eroică și am toată încrederea în ei. Din acest motiv nu mă gândesc să părăsesc Italia”
Roberto Mancini, selecționer Italia

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre coronavirus:Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (2)

maistorkokir  •  23 Martie 2020, 04:23

in italia de coronavirus chiar mori cu adevarat, nici o ruda nu te poate vedea dupa deces, si te trimit drept la crematoriu din lipsa de spatii in cimitire, nimeni nu se poate ocupa de o inmormantare in zilele astea, totul e interzis

Gluguță Măciucă  •  22 Martie 2020, 23:25

Măcar la atâta e bună și armata italiană , la cărat cadavre . Că în rest , i-au bătut toți , inclusiv pigmeii din Abisinia ...

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×