INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA - ANGLIA 2-2

Selecționerul Scoției, dezamăgit după ce a ratat un succes istoric în prelungiri: ”Ar fi fost meciul vieții”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 12:59

Gordon Strachan, selecționerul scoțienilor, a scăpat din mâini ”cel mai bun rezultat din carieră”, după ce Harry Kane a egalat pentru englezi în prelungiri.

În prelungirile "șocului" de pe Hampden Park, când Harry Kane a egalat la doi pentru englezi, Gordon Strachan a dat de pământ cu sticla pe care o ținea în mână. Selecționerul Scoției tocmai ratase o mare victorie în fața rivalei Anglia. Fostul internațional nu și-a putut ascunde dezamăgirea la final.

4 aniși jumătate sunt de când Gordon Strachan se află pe banca naționalei Scoției (16 victorii, 7 remize, 12 eșecuri)

"A fost probabil unul dintre cele mai emoționale meciuri pe care le-am condus. Am văzut cea mai bună execuție din lovitură liberă a Scoției astăzi, iar două minute mai târziu am văzut-o pe a doua cea mai bună din istorie. În toți anii în care am urmărit naționala, nu-mi amintesc ceva mai bun", a comentat Strachan.

"Echipa mea a demonstrat caracter. A revenit într-un moment în care totul era împotriva noastră. Nu s-a oprit nicio secundă"
Gareth Southgate, selecționer Anglia

A cărui echipă a revenit de la 0-1 (Oxlade-Chamberlain 70) grație "directelor" lui Grifffiths, atacantul lui Celtic aflat la primele sale reușite pentru echipa reprezentativă! Și apoi, "șocul" numit Harry Kane. "O pasă, un șut, dacă ar fi ajuns altundeva am fi câștigat. Putea fi meciul vieții mele. Cel mai bun rezultat ca manager", a încheiat Strachan. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează