INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Semedo vorbește despre bătaia cu Neymar: "Toată echipa a fost de partea mea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 13:23

Fundașul portughez al Barcelonei, Nelson Semedo, a vorbit despre bătaia pe care a avut-o cu Neymar, în vară, la câteva zile după ce acesta a venit de la Benfica.

La 5 luni de la incident, Semedo a povestit cum au decurs lucrurile, că jucătorii au fost de partea lui și a vorbit despre plecarea lui Neymar la PSG.

"Nu mi-a făcut rău acel moment pentru că a fost ceva legat de antrenament, dar a avut un impact mai mare. Personal nu m-a afectat pentru că am avut sprijinul întregii echipe și a prietenilor mei, dar evident că m-a influențat. Tocmai venisem la echipă și unul dintre jucătorii cei mai influenți din lot a intrat în conflict cu mine. M-a deranjat în acel moment, dar mi-am dat seama că era într-un moment dificil și că dorea să plece.

Nu știam că urma sa plece, a fost un șoc. Nu-mi imaginam atunci că ar fi lăsat Barcelona pentru PSG. Am fost surprins. A fost un jucător important pentru noi", a spus Semedo pentru ziarul Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Decembrie 2017, 18:00

prostovanilor, semedo a vorbit de un conflict, nu de bataie...

bazileon
bazileon  •  12 Decembrie 2017, 14:10

Cum venise Neymar de la Barcelona? Mandria lui Tolo s-a suprapus peste valoarea acesteia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close