CAMPIONATE  ·  GALATASARAY

Semnează Hagi azi cu Galata?

Articol de — Luni, 07 Aprilie 2008, 00:00

Potrivit cotidianul turc Star, ar exista deja un acord de principiu

Se întoarce Hagi la Galatasaray? Nimic nu este încă sigur, deşi Star anunţă că, astăzi, antrenorul în vîrstă de 43 de ani ar putea semna cu gruparea galben-roşie. "Cim Bom va încheia sezonul, foarte probabil, dirijată de Hagi. După despărţirea de Feldkamp, conducerea Galatei s-a înţeles în principiu cu fostul său jucător şi tehnician", a scris Star. Acelaşi jurnal susţine că "Hagi l-a trimis la Istanbul pentru negocieri pe fostul său fizioterapeut de la Galatasaray, Giovanni. Dacă părţile vor ajunge la un acord definitiv, Hagi vine luni şi semnează contractul pe un an şi jumătate". Se pare că "bătrînii" formaţiei, Hakan Şukur, Hasan Şaş şi Umit Karan, l-au cerut pe Hagi. "Regele" a mai pregătit echipa de pe "Ali Sami Yen" între martie 2004 şi mai 2005, obţinînd 28 de victorii şi pierzînd de 9 ori.

Potrivit cotidianul turc Star, ar exista deja un acord de principiu

Se întoarce Hagi la Galatasaray? Nimic nu este încă sigur, deşi Star anunţă că, astăzi, antrenorul în vîrstă de 43 de ani ar putea semna cu gruparea galben-roşie. "Cim Bom va încheia sezonul, foarte probabil, dirijată de Hagi. După despărţirea de Feldkamp, conducerea Galatei s-a înţeles în principiu cu fostul său jucător şi tehnician", a scris Star. Acelaşi jurnal susţine că "Hagi l-a trimis la Istanbul pentru negocieri pe fostul său fizioterapeut de la Galatasaray, Giovanni. Dacă părţile vor ajunge la un acord definitiv, Hagi vine luni şi semnează contractul pe un an şi jumătate". Se pare că "bătrînii" formaţiei, Hakan Şukur, Hasan Şaş şi Umit Karan, l-au cerut pe Hagi. "Regele" a mai pregătit echipa de pe "Ali Sami Yen" între martie 2004 şi mai 2005, obţinînd 28 de victorii şi pierzînd de 9 ori.Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (6)

 •  07 Aprilie 2008, 19:09

nu,nu,nu,nu mai inteleg nimic.Galatasaray vrea sa se nenoroceasca? Ce sa mai faca Gica Hagi acolo.El trebuia sa antreneze pe Sportul Studentesc pe Farul Constanta iar apoi usor,usor sa ridice stacheta mai sus.Asa el a sarit direct la nationala unde l-au rezolvat amatorii cu inclinatii de schiori din Slovenia si cam asta a fost.Restul a fost un chin.Hagi vrem sa ramanem cu o imagine frumoasa despre tine nu te prabusi.

 •  07 Aprilie 2008, 11:58

Astia sunt masochisti daca il angajeaza pe Hagi.Vai de capul lor daca e asa!

 •  07 Aprilie 2008, 11:50

nu vine nici un Hagi, deja a semnat Abdullah Avci

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1