INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Senzația fotbalului italian anunță: "Când ajung la vârsta lui Buffon, vreau să fiu căpitanul Milanului!"

Gianluigi Donnarumma, foto: Guliver/gettyimages.com
Gianluigi Donnarumma, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 15:03

Debutat la numai 16 ani în poarta lui AC Milan de către Sinișa Mihajlovici, Gianluigi Donnarumma a arestat postul de titular și sub conducerea nou-venitului Vincenzo Montella.

Cel poreclit "Gigio" a fost protagonistul multor zvonuri legate de un eventual transfer de la gruparea "rossonera", dar decizia sa a fost să rămână pe San Siro.

Într-un amplu interviu acordat cotidianului italian "La Stampa", portarul de numai 17 ani vorbește despre situația sa actuală, aspirațiile de viitor dar și despre confruntarea cu Juventus din etapa următoare.

"E drept că sezonul trecut a fost dificil iar ratarea locurilor de Europa coroborată cu eșecul din finala Cupei m-au demoralizat, dar venirea noului antrenor și debutul bun de sezon pe care îl avem, îmi dă încredere că putem progresa.

În acest sezon, cred că arma noastră este entuziasmul adus în special de jucătorii tineri ca mine, Locatelli sau Plizzari.

Cât despre obiectivul meu personal, el se confundă cu cel al echipei și are în prim-plan participarea în Europa League sau Champions League în sezonul viitor. Până atunci însă, avem o partidă grea sâmbătă, contra lui Juventus, pe care o vom trata extrem de serios, pentru că miile de oameni din tribune ne obligă sa o facem".

Donnarumma a vorbit foarte deschis și despre viitorul sau în tricoul diavolilor milanezi:

"Contractul este problema agentului meu, Mino Raiola. Eu știu doar că joc pentru echipa pe care o iubesc și nu-mi pot dori mai mult. Viitorul nu știu ce îmi rezervă însă unul dintre visurile mele este să fiu căpitanul Milanului la 38 de ani, așa cum este Buffon la Juventus."

39 de meciuriare Gianluigi Donnarumma pentru echipa mare a lui AC Milan, la care a debutat în sezonul trecut într-o victorie 2-1 contra lui Sassuolo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează