INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Serge Aurier, interviu sfâșietor despre asasinarea fratelui: „Nu-l urăsc pe criminal. O fată a fost subiectul conflictului”

Serge Aurier, Tottenham, foto: Guliver/gettyimages
Serge Aurier, Tottenham, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 10:17 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 10:36

Fundașul dreapta al lui Tottenham, Serge Aurier, vorbește despre Christopher, fratele său mai mic împușcat mortal în urmă cu o săptămână, la Toulouse. 

În urmă cu o săptămână, o veste cutremura Franța. În noaptea de duminică spre luni, 13 iulie, Christopher Aurier, un tânăr de 26 de ani, fratele fotbalistului de la Tottenham, și el jucător la o echipă de amatori, a fost împușcat mortal la Toulouse. Marți, criminalul s-a predat poliției.

Serge Aurier: „Toată ziua am rămas în pat, fără să mă mișc"

Serge Aurier, 27 de ani, a povestit tot ce a simțit atunci, în acele clipe sfâșietoare. Durere, nu ură, regret, nu răzbunare. „Era ora 7 dimineața când am aflat. Dormeam. Un prieten mi-a trimis un tweet. Eu am anunțat-o pe mama". Apoi, suferința l-a copleșit. 

„Toată ziua am rămas în pat, fără să mă mișc. Au fost momente dificile", a declarat el într-un interviu pentru La Depeche, un cotidian din Toulouse.

„O fată a fost subiectul conflictului" 

Internaționalul ivorian a aflat tot ce s-a întâmplat. „M-am întâlnit cu unul dintre amici, care era cu el. O fată a fost subiectul conflictului. Christopher vorbea de mult timp cu o fostă iubită. Noul ei prieten i-a cerut să înceteze, dar nu i-a răspuns. Îl ignora. Ieșise să cumpere mâncare. Când s-a întors, a fost împușcat".

„A fost inteligent că s-a predat" 

Întrebat ce simte față de ucigaș, Serge a răspuns: „E o veste bună că s-a predat. A fost inteligent. Astăzi, totul trebuie să se liniștească. Nu îl urăsc pe criminal, nu vreau răzbunare. În meseria mea, trebuie să fii calm, iar eu sunt calm. Am încredere în justiție. Sunt doar trist, regret și plâng moartea fratelui meu".

Christopher era primul meu fan. Nu eram mereu de acord asupra multor lucruri, dar îmi trimitea mereu mesaje, și în momentele bune, și în cele rele.
 - Serge Aurier

„El avea mai mult talent, eu determinare" 

A dezvăluit că fratele „voia să se căsătorească la sfârșitul anului. Încă un proiect neterminat". Altul era fotbalul. Christopher ajunsese la Toulouse Rodeo, în liga a șasea. 

Era mai valoros ca mine, dar eu am fost mai serios. El avea mai mult talent, calități, eu determinare. Am început acest drum împreună, am crescut amândoi la Lens. Deși era mai mic, a fost primul oprit la selecții. Era bun, nu-i plăcea nedreptatea. Și continua să joace aici, la Toulouse, fără să spună că era fratele meu. Am aflat multe după ce a murit.
- Serge Aurier

Tata îl iubea mai mult, pentru că era mai mic. Chiar și când aveam dreptate, tot n-aveam dreptate. Era un duel frumos între noi, o energie care ne împingea înainte.
-Serge Aurier, apărător Tottenham 

Citește alte știri din Premier League:

Mărturia fără ocolișuri a căpitanului de la Liverpool: „Pe măsură ce crești, și visurile tale devin mai mari” » Cum l-a ajutat Klopp să se descopere

VIDEO Jucătorii lui Leeds, cerere specială pentru Marcelo Bielsa la petrecerea de promovare » Răspunsul neașteptat al antrenorului

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  19 Iulie 2020, 16:11
Postat de Nedelcu Dan pe 19 Iulie 2020, 11:41

Bine ca ucigasul ala n-a fost alb, altfel ce iures era acum in presa de scandal !

Nu cred ca mai zicea ca nu-l uraste daca era.alb.

969907806361734
Nedelcu Dan  •  19 Iulie 2020, 11:41

Bine ca ucigasul ala n-a fost alb, altfel ce iures era acum in presa de scandal !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează