INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Sergio Aguero a numit cei mai tari doi fundași pe care i-a înfruntat + Care sunt cei mai buni coechipieri: Messi e primul

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 15:59

Argentinianul Sergio Aguero (30 de ani) a numit cei mai dificili adversari și cei mai buni fotbaliști alături de care a evoluat în carieră.

„Este foarte dificil să aleg. Cei mai buni fundași pe care i-am înfruntat? Unul trebuie să fie Sergio Ramos, iar al doilea cred că e John Terry. Am avut niște dueluri tari în Premier League. Pot numi și un portar. E Iker Casillas.

Vârful lui Manchester City a vorbit și despre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut alături.

„Lista de trei trebuie să înceapă evident cu Messi. Al doilea e David Silva. Jucăm de mult timp împreună și ne înțelegem minunat. Al treilea m-a impresionat prin efortul și dăruirea lui. E vorba de Mascherano”, a adăugat Aguero.

75.000.000 €este cota lui Kun Aguero conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Allegri, scandal în direct: „Acum vorbesc eu, tu să taci! Nu știi nimic despre fotbal, eu am 6 titluri!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luker
luker  •  29 Aprilie 2019, 03:43

Ar trebui sa plece de la City acum cat inca mai poate si are cota mare. Ar trebui sa incerce in Spania, la oricare din top 3.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează