INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Sergio Ramos, încântat de PSG: „Cel mai bun loc pentru a continua să visez”

Sergio Ramos, încântat de PSG: „Cel mai bun loc pentru a continua să visez”
Sergio Ramos, încântat de PSG: „Cel mai bun loc pentru a continua să visez”

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 19:34 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 19:53

Sergio Ramos, 35 de ani, fostul căpitan al lui Real Madrid, a semnat un contract pe două sezoane cu Paris Saint-Germain, prima sa aventură în afara Spaniei.

După 16 ani la Real Madrid, Sergio Ramos a ales o nouă provocare, la 35 de ani. A semnat pe două sezoane cu Paris Saint-Germain, pentru un salariu anual net de 10,5 milioane de euro.

Sergio Ramos: ”O schimbare importantă în viața mea”

"PSG este cel mai bun loc pentru a continua să visez, pentru a continua să înving. Dar e o schimbare importantă în viața mea", a declarat spaniolul, care va purta tricoul cu numărul 4 la roș-albaștri.

Sergio Ramos: ”Fotbalul nu este o știință exactă”

Căpitanul naționalei Spaniei, cel care a purtat banderola la Real Madrid, e mulțumit de alegerea făcută: "Am ajuns la un club care vrea toate trofeele. Fotbalul nu este o știință exactă, sunt detalii care te pot face să câștigi sau să pierzi, dar întotdeauna trebuie să ai planuri mari".

180de selecții are Sergio Ramos cu naționala Spaniei, record în Europa; a marcat 23 de goluri

25de trofee a câștigat Ramos în carieră, 22 cu Real Madrid (inclusiv 4 Ligi ale Campionilor) și 3 cu La Roja (CE 2008 și 2012, CM 2010)

747de meciuri a jucat fundașul central iberic în întreaga carieră la nivel de club; a marcat 106 goluri

Amical de 5 stele pentru formația lui Ianis Hagi » Real Madrid vine pe Ibrox

Mourinho, efervescent în prima zi la Roma: „Dezastrul meu e succes pentru alții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  08 Iulie 2021, 20:46

Uite ca ceva de neinteles devine o obisnuinta la Real, cel mai mafiot club din lume!Mai putin mafiot decat PSG , totusi...

parpalache
parpalache  •  08 Iulie 2021, 20:17

Absolut de neinteles!Cum sa nu-l pastrezi pe Sergio Ramos-cel care se confunda cu Real Madrid(la fel cum era si Raul)-ca sa aduci „vedete”gata expirate ca Eden Hazard sau petarde ca Jovic si fundasul stanga(deja imi scapa numele)pe sume astronomice?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează