INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Cum a reacționat Sergio Ramos după ce Leo Messi a semnat cu PSG

Leo Messi și Sergio Ramos
Foto: Imago
Leo Messi și Sergio Ramos Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 21:57 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 23:06

Sergio Ramos, 35 de ani, pare să fie încântat că va juca alături de Leo Messi la PSG.

Rivali timp de 16 ani în La Liga, la meciurile dintre FC Barcelona și Real Madrid, Leo Messi și Sergio Ramos au ajuns coechipieri în Ligue 1.

Ramos și Messi s-au contrat în multe momente de-a lungul confruntărilor din El Clasico, fiind greu de despărțit după unele intrări la limita regulamentului ale fundașului iberic. Ramos a postat un mesaj prin care îi urează bun venit la formația pariziană: „Cine ar fi crezut, nu-i așa Leo? Bine ai venit!”, a postat fundașul central pe rețelele de socializare.

Ramos amână debutul la PSG

Pe 8 iulie, fundaşul central a semnat pe două sezoane cu PSG, după ce şi-a încheiat contractul cu Real Madrid. La sfârşitul lunii trecute, el s-a accidentat la un antrenament al vicecampioanei Franţei. Acum, el se pregăteşte individual, iar de săptămâna viitoare se va alătura antrenamentelor colective ale parizienilor.

Este puţin probabil ca Ramos să fie inclus în lotul pentru meciul de la Brest, de pe 20 august, din etapa a 3-a de campionat. Dacă lucrurile merg bine pentru iberic, el va fi apt pentru întâlnirea cu Reims de pe 29 august.

Leo Messi, prima conferință la PSG: „Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic! Am ales Paris din două motive principale”

Leo Messi a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de fotbalist al lui PSG. Evenimentul a avut loc la stadionul Parc des Princes și a durat 36 de minute, în timp ce afară se adunaseră sute de suporteri.

Primul care a luat cuvântul în conferință a fost președintele Nasser Al-Khelaifi, care l-a asigurat pe Messi că aventura sa la Paris va fi una de neuitat.

Apoi, starul argentinian a oferit principalele două motive pentru care a acceptat să joace la Paris: faptul că va fi coechipier cu cei mai buni jucători ai lumii și posibilitatea de a câștiga din nou Champions League. 

După 36 de minute în care Messi și Nasser Al-Khelaifi au vorbit în tandem, conferința a luat sfârșit în uralele celor prezenți în sală: „Messi, Messi!”, celebra scandare de la meciurile de pe Camp Nou.

30e numărul pe care Messi îl va purta la PSG, același pe care îl avea și când și-a început aventura la Barcelona

Citește alte știri despre transferul lui Leo Messi la PSG:

Messi mai are de primit bani de la Barcelona! Ce sumă trebuie să-i achite catalanii

Cristiano Ronaldo, chemat în Ligue 1 să se dueleze cu Leo Messi: „Îi scriu în fiecare zi!” » Răspunsul lui CR7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
teddyw
teddyw  •  12 August 2021, 16:59
Postat de catalin_cj pe 12 August 2021, 07:46

Milan a castigat UCL cu o echipa plina de batrani. Totul e ca sa se alinieze astrele si pentru PSG. Oricum, anul asta sunt favoriti conform lotului de care dispun.

LOL...si de cit timp jucau "batrinii" aia impreuna la Milan? nu poti sa faci o echipa de top doar adunind "stele" la apusul carierei...sa vezi ce ego-uri o sa rabufneasca la primul rezultat nefavorabil...

103538191253799
Paco Raceanu  •  12 August 2021, 11:20
Postat de robertino2 pe 12 August 2021, 09:23

Fraticule, il confunzi pe Messi cu Maradona, care nu s-a descurcat prea bine la Barcelona si a plecat. Pregateste-ti discursul cu "campionatul Frantei e slab, in Anglia isi rupea Messi dintii".

Fraticule, este adevarat ca Maradona nu a facut mare branza la Barca (in realitate pt ca a suferit o accidentare care l-a scos din ritmul competitional), insa a plecat la o echipa mediocra in Italia si Europa la acea vreme, Napoli, pe care a facut-o de unul singur campioana nationala si continentala. De asta Maradona nu este doar un mare fotbalist, precum Messi (care a castigat trofee continentale exclusiv intr-o echipa uriasa ale carei motoare erau Xavi si Iniesta, dovada ca dupa ei Barca cu Messi a devenit insignifianta in Europa), ci chiar Dumnezeul fotbalistilor!

sibelius
sibelius  •  12 August 2021, 10:16
Postat de teddyw pe 12 August 2021, 06:02

nimic mai adevarat! faptul ca au adus jucatori de top nu inseamna neaparat ca vor cistiga CL! Hai sa nu uitam ca primul 11 ar putea avea cel putin jumatate din jucatori trecuti bine de 30 de ani. s-au mai vazut cazuri cind o colectie de stele s-au facut de ris ca echipa. Iar Messi, in afara de Neymar, n-a jucat niciodata cu ei. Toata viata lui a jucat in sistemul de la Barcelona. Aici e diferit si s-ar putea sa-si rupa dintii. Abia atunci il vom aprecia pe Ronaldo care a jucat cu succes in 3 campionate de top.

Ia uita-te la fundasii Italiei campioana europeana sau la Milan 2007.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează