INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

video Internetul reacționează după ce au apărut primele imagini cu Ramos și Messi: „Ce naiba se întâmplă?!”

Internetul reacționează după ce au apărut primele imagini cu Ramos și Messi: „Ce naiba se întâmplă?!”
Internetul reacționează după ce au apărut primele imagini cu Ramos și Messi: „Ce naiba se întâmplă?!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 18:50 / Actualizat joi, 12 august 2021 18:55

Sergio Ramos și Leo Messi, vedetele lui PSG, s-au pregătit azi împreună la sală și s-au îmbrățișat când s-au văzut pentru prima dată la noua echipă

Bine ați venit în viitor! Leo Messi, recompensat cu criptomonede după ce a semnat cu PSG
PSG
Bine ați venit în viitor! Leo Messi, recompensat cu criptomonede după ce a semnat cu PSG

Cotidianul AS scrie că Ramos i-a oferit lui Messi posibilitatea de a sta la el acasă, în Paris, în loc de a se caza la hotel, pentru că Leo nu a avut încă timp să se ocupe de acest aspect, datorită transferului foarte rapid. Argentinianul a declinat oferta pentru moment.

Fanii au reacționat pe Twitter

  • „La ce zile nebune de fotbal suntem martori”
  • „Gata, vin extratereștrii!”
  • „Prietenia Ramos-Messi ar putea fi ceva grozav, abia aștept”
  • „Messi și Ramos se îmbrățișează, purtând tricouri cu PSG?! Ce naiba se întâmplă?!”
  • „Zâmbetul lui Ramos îmi spune că vor avea o relație extraordinară”

Cum a reacționat Sergio Ramos după ce Leo Messi a semnat cu PSG

Sergio Ramos, 35 de ani, e încântat că va juca alături de Leo Messi la PSG.

Rivali timp de 16 ani în La Liga, la meciurile dintre FC Barcelona și Real Madrid, Leo Messi și Sergio Ramos au ajuns coechipieri în Ligue 1.

Ramos și Messi s-au contrat în multe momente de-a lungul confruntărilor din El Clasico, fiind greu de despărțit după unele intrări la limita regulamentului ale fundașului iberic. Ramos a postat un mesaj prin care îi urează bun venit la formația pariziană: „Cine ar fi crezut, nu-i așa Leo? Bine ai venit!”, a postat fundașul central pe rețelele de socializare.

Ramos amână debutul la PSG

Pe 8 iulie, fundaşul central a semnat pe două sezoane cu PSG, după ce şi-a încheiat contractul cu Real Madrid. La sfârşitul lunii trecute, el s-a accidentat la un antrenament al vicecampioanei Franţei. Acum, el se pregăteşte individual, iar de săptămâna viitoare se va alătura antrenamentelor colective ale parizienilor.

Este puţin probabil ca Ramos să fie inclus în lotul pentru meciul de la Brest, de pe 20 august, din etapa a 3-a de campionat. Dacă lucrurile merg bine pentru iberic, el va fi apt pentru întâlnirea cu Reims de pe 29 august.

Leo Messi, prima conferință la PSG: „Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic! Am ales Paris din două motive principale”

Leo Messi a susținut ieri prima conferință de presă în calitate de fotbalist al lui PSG. Evenimentul a avut loc la stadionul Parc des Princes și a durat 36 de minute, în timp ce afară se adunaseră sute de suporteri.

Primul care a luat cuvântul în conferință a fost președintele Nasser Al-Khelaifi, care l-a asigurat pe Messi că aventura sa la Paris va fi una de neuitat.

Apoi, starul argentinian a oferit principalele două motive pentru care a acceptat să joace la Paris: faptul că va fi coechipier cu cei mai buni jucători ai lumii și posibilitatea de a câștiga din nou Champions League. 

După 36 de minute în care Messi și Nasser Al-Khelaifi au vorbit în tandem, conferința a luat sfârșit în uralele celor prezenți în sală: „Messi, Messi!”, celebra scandare de la meciurile de pe Camp Nou.

30e numărul pe care Messi îl va purta la PSG, același pe care îl avea și când și-a început aventura la Barcelona

Citește alte știri despre transferul lui Leo Messi la PSG:

Messi mai are de primit bani de la Barcelona! Ce sumă trebuie să-i achite catalanii

Cristiano Ronaldo, chemat în Ligue 1 să se dueleze cu Leo Messi: „Îi scriu în fiecare zi!” » Răspunsul lui CR7

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sorinache
sorinache  •  13 August 2021, 16:51

Normal că se bucură Ramos. Nu mai are cine să-i dea craci.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  12 August 2021, 23:01
Postat de Gigel Borcanel pe 12 August 2021, 20:55

Poate dacă avea o tiparniță de bani. La ce sume se vehiculează în fotbalul actual lucrurile ***. Nimeni nu merită să câștige atât, avea 28 de milioane net ...

Lucrurile *** e limbaj jignitor. Nu mai aveți nici o limită a penibilului ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmatic
enigmatic  •  12 August 2021, 22:46
Postat de catalin_cj pe 12 August 2021, 22:19

Ai vreun argument in ceea ce spui. De 3 zile postezi aceleasi lucruri fara sa justifici cu ceva. Ti-am mai scris, Milanul a castigat in 2007 UCL cu o echipa foarte batrana. De ce Psg nu ar putea?

Nu am știut că trebuie să argumentez ceea ce afirm! Argumente? 1)De ce nu a câștigat PSG UCL anul trecut sau anul ăsta, deși au pompat bani cu nemiluita? 2) Ce echipă avea AC Milan când a luat UCL-ul, pe atunci spulbera totul în Europa? Ce-ți spune trio-ul Ruud Gullit-Rijkaard-Marco Van Basten? 3) Ce experiență are PSG în UCL, ce istoric are, câte UCL a câștigat? Am ”n” argumente, asta fiindcă mai întrebat. Altceva mă deranjează, maniera în cvare aruncă ăștia cu bani, în timp ce alții trăiesc la limita sărăciei, ca să nu mai vorbesc de fair-play-ul financiar, care în Franța se pare că nu există.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează