INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă după ce a căzut de pe cal » A fost transportat la spital cu elicopterul

FOTO: Instagram @sergioricogonzalez1
FOTO: Instagram @sergioricogonzalez1

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 17:18 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 18:01

Sergio Rico, 29 de ani, al doilea portar al lui PSG, a suferit astăzi un accidentat rar văzut la un fotbalist. A căzut de pe cal, a suferit un traumatism cranioencefalic și e intubat, în stare gravă, la un spital din Sevilla.

Sâmbătă seară, Sergio Rico a fost în lotul lui PSG, rezerva lui Donnarumma la 1-1 în deplasare cu Strasbourg, cucerind titlul alături de Messi și Mbappe. Al 7-lea trofeu al portarului la Paris, a treia oară campion al Franței.

Paralelă neașteptată înaintea meciului naționalei: „De ce jucați cu Kosovo dacă Steaua nu are dreptul de promovare?”
ROMÂNIA
Paralelă neașteptată înaintea meciului naționalei: „De ce jucați cu Kosovo dacă Steaua nu are dreptul de promovare?”

Sergio Rico a fost lovit de cal cu copita în zona gâtului

Spaniolul, 29 de ani, transferat în 2020 de la Sevilla cu 6 milioane de euro, după ce jucase și în sezonul precedent sub formă de împrumut, a primit două zile libere, la fel ca toți coechipierii parizieni. S-a întors acasă, în Andaluzia. De-abia aștepta să se plimbe cu calul, una dintre marile sale pasiuni.

În această dimineață, a fost victima unui accident neașteptat. În Camino de Moquer, regiunea Huelva, Rico a căzut de pe cal și s-a izbit cu capul de pământ. A fost lovit și de cal cu copita, în zona gâtului.

Sergio Rico, rezerva lui Donnarumma, fără niciun meci în acest sezon

A suferit un traumatism cranioencefalic și, potrivit Canal Sur, a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Jurnaliștii spanioli susțin că portarul este intubat, în stare gravă, dar stabilă. Medicii l-au supus unor examene amănunțite. Fac totul pentru a-l salva. 

Rico a fost împrumutat de PSG în perioada ianuarie - iunie 2022 la Mallorca, apoi s-a întors și a devenit rezerva lui Donnarumma. În acest sezon, goalkeeperul iberic nu a apărat însă în niciun meci. Este cotat la 4 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, fiind evaluat la maximum 20 de milioane în 2017, când evolua la FC Sevilla.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Specialist în promovări! Laszlo Boloni a dus-o pe Nancy de două ori în Ligue 1 » Acum, e aproape să repete performanța cu Metz Laszlo Boloni e aproape să promoveze cu Metz. Foto: Imago Images

Trofeu și îngrijorare » Olăroiu anunță după încă un succes în Emirate: „Voi decide dacă rămân sau părăsesc Sharjah”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Sharapov
Sharapov  •  29 Mai 2023, 11:21
Postat de mehigh_ms pe 29 Mai 2023, 10:29

cat poti fi de penibil.. dar ne-am obisnuit.

De ce e penibil ? Omul a spus corect ! Christopher Reeve a ramas paralizat pana a murit, din cauza unei caderi accidentale de pe cal !

mehigh_ms
mehigh_ms  •  29 Mai 2023, 10:29
Postat de Catalynn.._. pe 28 Mai 2023, 18:18

Doamne Ferește! Păi lu’ Superman nu tot de la o căzătura de pe cal i s-a tras!? :-(((

cat poti fi de penibil.. dar ne-am obisnuit.

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  28 Mai 2023, 18:18

Doamne Ferește! Păi lu’ Superman nu tot de la o căzătura de pe cal i s-a tras!? :-(((

Vezi toate comentariile (3)
Comentează