INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Primul mesaj din spital al portarului spaniol care a stat 19 zile în comă indusă: „Mă simt foarte norocos”

Primul mesaj din spital al lui Sergio Rico. Foto: Instagram
Primul mesaj din spital al lui Sergio Rico. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 21:40 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 21:40

Sergio Rico (29 de ani), victima unui grav accident de călărie, a transmis pe contul de Instagram primele cuvinte după ieșirea de la terapie intensivă: „Voi continua cu recuperarea, care merge din ce în ce mai bine”, a dezvăluit spaniolul de la PSG.

Continuă veștile bune legate de starea lui Sergio Rico. Portarul de 29 de ani începe să-și revină, nu mai e la terapie intensivă și comunică. Spaniolul a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care l-au susținut în zilele critice trecute de la gravul accident hipic. Rico a publicat pe Instagram câteva cuvinte, răspunzând afecțiunii arătate de fanii săi și de familie.

Revenire incredibilă, după o prăbușire șocantă » România U19 s-a calificat dramatic în faza următoare a Campionatului European de handbal feminin!
EURO U19
Revenire incredibilă, după o prăbușire șocantă » România U19 s-a calificat dramatic în faza următoare a Campionatului European de handbal feminin!

Sergio Rico: „Sper să ne revedem curând”

„Vreau să îi mulțumesc fiecărei persoane care mi-a arătat ori mi-a transmis dragoste în această perioadă complicată. Voi continua cu recuperarea care merge din ce în ce mai bine.

Mă simt foarte norocos! Vă mulțumesc încă o dată tuturor și sper să ne revedem cât mai curând”, este mesajul optimist al lui Rico, care ar putea fi externat peste două săptămâni,

Sergio Rico a fost aruncat de cal din șa

Spitalizat de pe 28 mai, Rico a suferit un traumatism cranio-cerebral, în urma căruia a avut și o hemoragie, accidentul fiind cauzat de căderea de pe calul pe care-l călărea în timpul pelerinajului de la El Rocio. 

Acesta s-a speriat și a devenit agitat, după ce o căruță cu mai mulți catâri a trecut pe lângă ei. Sergio a fost transportat de urgență la spital, unde a stat 19 zile în comă și în total 36 de zile la terapie intensivă (sedat, intubat și stabilizat).

Sergio Rico are șanse minime să mai joace fotbal

După externarea de la finalul acestei luni, Rico va urma timp de câteva luni recuperarea la noua sa casă din Sevilla. Dar până atunci, nu se știe exact ce urmează pentru spaniolul care are șanse minime să mai joace fotbal, cariera sa fiind în mare pericol să se încheie.

Sergio Rico este legitimat la PSG din vara anului 2019, dar nu a bifat prea multe minute pe Parc des Princes și a fost împrumutat la Sevilla și Mallorca. În sezonul 2022-2023, el nu a fost folosit în niciun meci oficial de PSG.

Citește și:

Trădarea deceniului în Europa » Ultrașii au luat foc după prezentarea la marea rivală

Rublev a reușit punctul anului la 6-5 în decisivul cu Bublik

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează