INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Serial killer Messi » Performanță URIAȘĂ a lui Messi după golurile cu Huesca

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 13:46

Căpitanul blaugrana i-a depășit pe Aduriz și Raúl la numărul adversarilor (36) cărora le-a dat gol și a mai contribuit cu două assisturi la un scor repetat după 57 de ani pe Camp Nou!

De 57 de ani nu s-a mai văzut în LaLiga un asemenea rezultat! Și în 1961, tot pe Camp Nou s-a desfășurat execuția cu public (8-2), atunci victima s-a numit Granada, duminică seară a pățit-o Huesca. O echipă nou-promovată care a avut îndrăzneala să deschisă scorul după 121 de secunde. Ce-a urmat a fost un coșmar pentru oaspeți și un galop de sănătate pentru catalani, care au trimis 31 de șuturi. Dar și prilej pentru Messi să bată alt record. Huesca a devenit al 36-lea adversar din campionat căruia Leo i-a marcat, depășindu-i pe Aduriz și pe Raúl! Albacete a fost prima țintă din LaLiga a argentinianului, pe 1 mai 2005, tot pe Camp Nou.

Leo are 213 assisturi

Noul căpitan blaugrana a reușit "dubla" și a oferit două pase decisive (a ajuns la 213 assisturi în blaugrana!), Luis Suárez completând recitalul tot cu două goluri plus Dembélé, Rakitici, Jordi Alba și un autogol. Victorie cu care formația catalană și-a păstrat punctajul maxim și i-a luat fața lui Real la șefie, la golaveraj. Presa din Madrid a comentat critic: "Acest 8-2 e o proastă propagandă pentru campionatul spaniol. Nici n-a pornit bine și totul devine clar. Prea mult dezechilibru. Citind clasamentul ai impresia că vezi o grupă din Segunda B". 

5 meciuri cu minimum 8 goluri marcate are Barcelona în acest secol. Cel mai net succes, 9-0 cu Hospitalet în Cupa Regelui 2011

31 de goluri a înscris Leo în poarta Sevillei, victima sa favorită, urmată de Atletico (29) și Real Madrid (28)

16 goluri a primit Huesca în ultimele două vizite pe Camp Nou, 1-8 în Cupa Regelui în 2014 și 2-8 în LaLiga

46 de meciuri este seria fără eșec a lui Messi la Barcelona, începută după un 0-2 la Malaga. Iniesta deține recordul în LaLiga, cu 55

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează