INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Moment de pomină în Serie A! Un jucător a vrut să ia galben pentru a-și ispăși suspendarea într-un moment favorabil, însă arbitrul i-a stricat planurile

Alessandro Buongiorno // Foto: Imago
Alessandro Buongiorno // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 19:37 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 20:13

Alessandro Buongiorno (22 de ani), fundașul lui Torino, și-a scos tricoul chiar înainte să fie schimbat în meciul cu Udinesse pentru a primi cartonaș galben, cu scopul de a-și ispăși suspendarea în meciul cu Venezia. Italianul a vrut să fie astfel sigur de prezența în derby-ul cu Juventus de peste două etape.

Planurile lui Buonogiorno au fost stricate însă de „centralul” partidei, care în loc să-i arate cartonașul galben a mers la el și i-a făcut semn să părăsească rapid terenul.

Jake Paul se ia de Conor McGregor: „Viața lui se destramă. Îi recomand să lase alcoolul și să bea lapte, să își mai întărească oasele”
LUPTĂ
Jake Paul se ia de Conor McGregor: „Viața lui se destramă. Îi recomand să lase alcoolul și să bea lapte, să își mai întărească oasele”

A vrut să se asigure ca va juca împotriva lui Juventus, dar a provocat un moment comic

În minutul 52 al meciului, cu Pobega gata să intre în locul său, Buongiorno s-a apropiat de margine, cu ochii către arbitru, iar apoi și-a scos tricoul în căutarea avertismentului. Când a remarcat indiferența arbitrului, fundașul lui Torino a făcut chiar un gest în care arăta către „central” că trebuie să primească „galben”. Fără succes însă.

Torino a pierdut dramatic, scor 2-0, pe terenul lui Udinese, cu două goluri primite în prelungirile partidei. Mandragora, mijlocașul torinezilor, a primit cartonașul roșu în minutul 92. Gazdele au punctat apoi de două ori, prin Molina (93) și Pussetto (97).

Torino a ratat astfel șansa de a se apropia de locurile ce duc în cupele europene. Gruparea torineză ocupă locul 10, cu 32 de puncte, cu 7 mai puține decât Lazio, ocupanta locului 6.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Acord financiar COLOSAL dezvăluit la Barcelona, urmat la scurt timp de o demisie-șoc!

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Februarie 2022, 15:36

Prostul, dacă trăgea de tricou din spate un adversar, primea liniștit cartonaș galben, fără figuri de clown.

176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Februarie 2022, 15:32

Acest lucru demonstrează că acel arbitru era documentat sau că presa a vorbit despre o eventuală sancționare a acelui prost.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  09 Februarie 2022, 13:19

Il primeste urmatorul meci. Credeti ca in Italia e mai corecta lumea decat la noi? HAH

Vezi toate comentariile (7)
Comentează